Klantervaringen

Connie - 28 maart 2021

Beoordeling: 7

Hallo Silvie & Mark, ik heb net wat advies gekregen over wat me allemaal te wachten staat. Maar daar heb ik ook een aandeel in en dankzij jullie advies kan ik nu gerust tot mezelf komen. Liefs, Connie

Bekijk alle beoordelingen van Silvie & Mark
7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen

Jury - 28 maart 2021

Beoordeling: 6

Hoi Mylano, ik kreeg op zich hele mooie antwoorden van jou, maar ik wil eerst even afwachten wat ze gaan brengen, En dan kom ik terug bij jou. Groetjes, Jury

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen

Bertus - 28 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Sterre, je spreekt recht tot het hart, no nonsens, eerlijk en rechttoe rechtaan, het gesprek dat ik met jou heb gehad had ik echt even nodig. Dank je wel. Groet, Bertus

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen

Ida - 28 maart 2021

Beoordeling: 10

Het blijft bijzonder, zo mooi hoe jij steeds weer het meest positieve naar boven kunt brengen, onze gesprekken zijn zo fijn zo waardevol, Je bent echt zo goed

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

Ida Albers - 28 maart 2021

Beoordeling: 9

Mijn eerste ontmoeting met Lorence , Was een speciaal moment Dank je voor het mooie leerzame moment

Bekijk alle beoordelingen van Lorence
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen

Mischa - 27 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Simone, je bent een echte aanrader. Je bent rustgevend, en fijn om mee te praten, ik heb nu wat meer duidelijkheid. Liefs, Mischa

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen

Lia - 27 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Saskia, heel fijn en duidelijk gesprek met jou gehad. Je gaf snel antwoord op mijn vragen. En dat heeft mij veel vertrouwen geschonken. Liefs, Lia

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 64 beoordelingen

Anne-Louise - 27 maart 2021

Beoordeling: 8

Hallo Monica, je bent super lief en je hebt de situatie waarin mensen zitten heel snel door. Daarnaast geeft ze ook hele goede adviezen. Ik ben er erg mee geholpen. Heel erg bedankt. Liefs, Anne-Louise

Bekijk alle beoordelingen van Monica
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

Irma - 26 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Frank, je bent duidelijk, helder en accuraat, jouw inzichten waren verhelderend, en klopten als een bus. Merci, Irma

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen

Jeanie - 26 maart 2021

Beoordeling: 7

Hallo Barend, bedankt voor het gesprek je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Nu kan ik hopen. Je zag en wist veel ik hoefde maar weinig te zeggen. Groetjes, Jeanie

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen