Klantervaringen

Hélène - 15 november 2021

Beoordeling: 10

Geweldig blij ben ik met Harrie 💪, wat een top paragnost is het. Een hele lieve man , zegt gelijk waar het op staat , scherpe inzichten, iemand die alles haarfijn aanvoelt en draait er niet omheen. Het is zo fijn om antwoorden te krijgen en daardoor een stuk rustiger te worden … ook leeft hij zich in je situatie in en dat voelt zo goed. Bedankt voor jouw vriendschap Harrie

Bekijk alle beoordelingen van Harrie
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen

K. - 15 november 2021

Beoordeling: 4

Helaas heb ik ook een keer wat minder goeds te vertellen. Er werd mij gezegd dat ik boekem moest gaan lezen, maar ik gaf aan dat ik dit niet prettig vind. Er werd maar gepushed en er werd totaal geen antwoord op mijn vragen gegeven omdat ik maar een boek moest lezen. Ik raakte hier enorm geïrriteerd van, en heb nog altijd geen antwoord gekregen op mijn vragen. Sorry, maar hier verlies je echt mijn respect Twan.

Bekijk alle beoordelingen van Twan
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

Ilse - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Barend, ontzettend positieve ervaring me jou gehad. Ik heb onmiskenbare inzichten gekregen rond uiteenlopende situaties. Zeker een aanrader voor iedereen. Groetjes, Ilse

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen

Kim - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Frank, jouw uitleg was eerlijk, oprecht en uitgebreid. Je wist veel over mijn verleden, dat stelde mij gerust. Je bent heel vriendelijk en open. Liefs, Kim

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen

Elske - 15 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Estelle, dank je voor de duidelijke reading, heel duidelijk en gedetailleerd. Je bent oprecht heel goed. Je hebt me wederom rust gebracht. Nogmaals dank. Groetjes, Elske

Bekijk alle beoordelingen van Estelle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen

F - 14 november 2021

Beoordeling: 1

Dat bedoel ik nou krijg niet eens een normaal antwoord op mijn vraag is zeker te moeilijk? Nota bene zeg je mij dat r iets groots staat te gebeuren en dan krijg ik zo’n flutbericht waar ik niks mee Jan gad beter een brood kunnen kopen dan had ik r nog iets aan, waardelooss!!!!!

Bekijk alle beoordelingen van Sven en Sylvia
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Margje - 14 november 2021

Beoordeling: 9

Ik heb een hele mooie reading gehad van Victoria, daar pluk ik nu nog de vruchten van. Heel integer, professioneel en bijzonder kloppend. Zeker een aanrader. Liefs, Margje

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen

Roeltje - 14 november 2021

Beoordeling: 9

Ria is een onwijs inzichtelijk, betrokken en tegelijkertijd volledig objectief en eerlijk naar haar klanten toe. Haar consulten hebben mij veel inzicht gegeven in zaken die stonden (of dreigden) te gebeuren. Ik kan haar absoluut aanbevelen. Groetjes, Roeltje

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen

Sjaak - 14 november 2021

Beoordeling: 9

Hi Nathalie, je bent een fijn en warm mens. Je hebt mij geholpen in contact te komen met mijn overleden dierbaren. Mijn vragen zijn beantwoord, met een lach en een traan. Heel veel dank hiervoor. Groet, Sjaak

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

Wanda - 13 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Willemijn, jij hebt me moed en hoop gegeven. Ik voel me nu goed en sterk. Ik merk dat ik het nu beter kan begrijpen, maar nu ben ik zover dat ik los kan laten. Ben je zo dankbaar. Liefs, Wanda

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen