Klantervaringen

Dennis - 02 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Johan & Raven, heel erg bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan. Ik ben nog steeds onder de indruk. Groet, Dennis

Bekijk alle beoordelingen van Johan & Raven
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

Rosina - 02 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Nelleke, heb een paar dagen geleden met jou gesproken, het was duidelijk en ik kreeg goede antwoorden op mijn vragen. Je bent een super medium. Liefs, Rosina

Bekijk alle beoordelingen van Nelleke
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen

Dicky - 02 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Yvonne, ik wil je heel erg bedanken voor jouw inzichten die je mij hebt gegeven, je hebt me aan het denken gezet. Liefs, Dicky

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Charlie - 01 februari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Derek, bedankt voor jouw steun en hulp van de afgelopen tijd. Je bent helemaal geweldig jouw consult gaf mij weer de kracht om op mezelf te staan. Tot snel. Groet, Charlie

Bekijk alle beoordelingen van Derek
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Pia - 01 februari 2021

Beoordeling: 8

Hall Claire, ik heb nu twee gesprekjes met jou gehad en ik had niet tevredener kunnen wezen. Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik heb weer een helderder vooruitzicht dan ooit te voren. Dank je wel daarvoor. Liefs, Pia

Bekijk alle beoordelingen van Claire
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Jolien - 01 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Kim, heel erg bedankt voor jouw heldere advies, bij jou voel ik me echt op mijn gemak, alles wat je hebt beschreven klopt en aan je advies heb ik heel veel gehad. Liefs, Jolien

Bekijk alle beoordelingen van Kim
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Linda - 31 januari 2021

Beoordeling: 8

Hallo Elaine, bedankt voor onze fijne gesprekken. De informatie die jij van de lichtgidsen doorkrijgt is enorm doeltreffend. Echt je bent een van de beste mediums die er zijn. Warme groet, Linda

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen

Betsie - 31 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Pascalle, wat een topper ben jij. Je ziet veel en weet alles leuk en lief te communiceren. Je voelt je bij jou op je gemak en voelt ook dat je het beste met ons voor heeft. Liefs, Betsie

Bekijk alle beoordelingen van Pascalle
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 90 beoordelingen

Jamal - 31 januari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Marcel, ik dank je voor de mooie voorspellingen, jouw geduld te meer ik regelmatig dezelfde vragen aan jou stel, maar je blijft beleefd dat siert jou enorm. Groet, Jamal

Bekijk alle beoordelingen van Marcel
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Roland - 30 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Harrie, bedankt voor je geruststelling, inzichten en adviezen. Ik voel me weer krachtig genoeg om door te gaan. Dank voor je geweldige hulp. Groet, Roland

Bekijk alle beoordelingen van Harrie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen