Hoe het werkt

Gratis aanmelden

1. Gratis aanmelden & Specialist kiezen

Door naar de registratiepagina te gaan kun je jezelf direct inschrijven op mediumastro.nl, waarna je de website direct kan gebruiken. Na het inschrijven krijg je direct alle consulenten te zien en hun specialiteiten. Kies een specialist naar keuze en start een gratis consult!

Start gratis chat

2. Start gratis consult

Door middel van het groene, grijze en rode rondje rechtsboven in het profiel van een consulent kun je zien of deze online, offline of bezet is. Ook zie je de consulent v/d week staan, deze consulent heeft afgelopen week het meest waardering gekregen. Wanneer je een consulent hebt gekozen klik je op “Start gratis chat” om een gratis chat met deze consulent te starten. Op deze manier kun je gratis je eerste vraag stellen en krijg je daar een antwoord op.

Vind het antwoord op al uw vragen

3. Start een volledig consult en vind antwoord op al je vragen

Vervolgens schaf je een creditpack, via een beveiligde verbinding, waardoor je goedkoper uit bent dan bellen. Daarna kun je direct al je vragen aan één of meerdere consulenten stellen, afhankelijk van het aantal credits dat je hebt. Dit kost 5 credits per bericht. Er is ook de mogelijkheid tot verschillende soorten readings, bijvoorbeeld een fotoreading.

Wat zijn de kosten?

mediumastro.nl is geen abonnement. Er zal dan ook nooit automatisch kosten in rekening worden gebracht. Je kunt al een consult bij een specialist starten vanaf €0,99. De eerste consult krijg je direct na registratie van ons cadeau.

Hoe kies je de juiste medium / consulent?

Neem de tijd en kies een consulent waar jij je prettig bij voelt. Je kunt heel makkelijk op de website de consultent op zijn of haar gaven sorteren. Beoordeel deze persoon op basis van het profiel, de gaven, de communicatiestijl en vooral ook je gevoel.

Wat dien je voor een gesprek te doen?

Zorg dat je je vragen bij de hand hebt en weet waar de consulent je mee kan helpen. De consulent zal ook persoonlijke vragen aan jou stellen, zodat hij of zij een beter beeld van je heeft en een juiste consult kan afgeven. Hiervoor kunnen gegevens zoals een voornaam, geboortedatum, sterrenbeeld en foto belangrijk zijn. Het maakt niet uit of je nu achter een computer, laptop of mobiel zit, zolang je je maar goed kunt concentreren en chatten zonder afgeleid te worden.

Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen rubriek vind je direct en snel antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Dan helpen we je graag en snel via het contactformulier op de contactpagina.