Hoe het werkt

Gratis aanmelden

1. Gratis aanmelden & Specialist kiezen

Door naar de registratiepagina te gaan kunt u zichzelf direct inschrijven op mediumastro.nl, waarna u de website direct kunt gebruiken. Na het inschrijven krijgt u direct alle consulenten en hun specialismen te zien. Kies een consulent naar keuze en start een gratis consult!

Start gratis chat

2. Start gratis consult

Door middel van het groene, grijze en rode rondje rechtsboven in het profiel van een consulent kunt u zien of deze online, offline of bezet is. Ook ziet u de consulent van de week staan. Deze consulent heeft de afgelopen week het meest waardering gekregen. Wanneer u een consulent heeft gekozen, klikt u op “Start gratis chat” om een gratis chat met deze consulent te starten. Op deze manier kunt u gratis uw eerste vraag stellen en vervolgens een antwoord ontvangen.

Vind het antwoord op al uw vragen

3. Start een volledig consult en vind antwoord op al uw vragen

Vervolgens schaft u een CreditPack aan, via een beveiligde verbinding, waardoor u goedkoper uit bent dan bellen. Daarna kunt u direct al uw vragen aan één of meerdere consulenten stellen, afhankelijk van het aantal credits dat u heeft. Dit kost 5 credits per bericht. Er is ook de mogelijkheid tot verschillende soorten readings, bijvoorbeeld een fotoreading.

Leave a review

4. Laat een beoordeling achter!

We besteden de grootst mogelijke aandacht aan de feedback van onze klanten over hun sessie. U kunt altijd een review achterlaten over een consulent door op de knop "Ervaring toevoegen" op zijn of haar profiel of rechts van uw gesprek te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar het beoordelingsformulier. U kunt de beoordelingen van een consulent bekijken in het gedeelte "Ervaringen" of via het profiel van een consulent.

Wat zijn de kosten?

mediumastro.nl is geen abonnement. Er zullen dan ook nooit automatisch kosten in rekening worden gebracht. Uw eerste twee berichten zijn gratis en u ontvangt direct een antwoord van the consulent(en). Zodra u een CreditPack naar keuze heeft aangeschaft, kunt u uw conversatie met een specialist van uw keuze voortzetten, afhankelijk van uw voorkeur en behoefte.

Hoe kies je de juiste medium / consulent?

Neem de tijd en kies een consulent waar jij je prettig bij voelt. Je kunt heel makkelijk op de website de consultent op zijn of haar gaven sorteren. Beoordeel deze persoon op basis van het profiel, de gaven, de communicatiestijl en vooral ook je gevoel.

Wat dien je voor een gesprek te doen?

Zorg dat je je vragen bij de hand hebt en weet waar de consulent je mee kan helpen. De consulent zal ook persoonlijke vragen aan jou stellen, zodat hij of zij een beter beeld van je heeft en een juiste consult kan afgeven. Hiervoor kunnen gegevens zoals een voornaam, geboortedatum, sterrenbeeld en foto belangrijk zijn. Het maakt niet uit of je nu achter een computer, laptop of mobiel zit, zolang je je maar goed kunt concentreren en chatten zonder afgeleid te worden.

Veelgestelde vragen

Op onze veelgestelde vragen rubriek vindt u direct en snel antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpen we u graag en snel via het contactformulier op de contactpagina.