Dorothy
ID: 691

Dorothy

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Pendelen
  • Lichtgidsen
  • Medium
  • Paragnost
  • Relatie Coach
  • Tarot

Hallo lieve medemens welkom op mijn gloednieuwe pagina, ik ben Dorothy ik ben Medium en ik ben blij dat je even een kijkje bij mij komt nemen.

Ik ben praktisch en Spiritueel en kan je een advies geven dat gericht is op jouw specifieke vraag of probleem. Doormiddel van mijn mediamieke gaven kan ik verband leggen tussen verleden, heden en toekomst, waardoor het voor jou duidelijk wordt welke weg je kan gaan.

Heb me ook gespecialiseerd met rouw en verliesverwerking en coaching, en kan dan ook contact leggen met dierbare overledenen. De kaarten die ik lees zij karmakaarten en als het nodig is trek ik kaarten van opgestegen Meesters. Vanuit Liefde en zachtheid help ik je graag in een persoonlijk gesprek. Want voor alles is een oplossing lief mens, breng mij vrijblijvend een bezoek dan gaan wij samen op zoek naar het antwoord wat jij alleen niet zo makkelijk kunt vinden.

In Liefde, Vrede & Licht, Dorothy

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Dorothy

Klantervaringen

Sabine

Beoordeling : 10

Superlieve dame, weet wat ze doet. Voelt goed de situatie aan en geeft duidelijk en concrete antwoorden. Ik kom zeker bij je terug. Dank je wel voor de mooie reading lieve Doroty!!!!

Martijn

Beoordeling : 9

Eén van de weinigen op dit platform die consistent 'normale' en behulpzame antwoorden geeft en wel goede vragen stelt. Geen preken of ongewilde adviezen ook bij haar. :-)

Ilona

Beoordeling : 9

Heel nauwkeurig. Heel veel inzicht. Erg knap! Discreet en integer.

Mascha

Beoordeling : 9

Hele fijne gesprekken. Ze is recht door zee en direct dat vind ik prettig.

Hanane

Beoordeling : 10

Dorothey ik vind je een topper! Je reageert snel, en je hebt al mijn vragen beantwoord. Dank je wel nogmaals. Wij gaan elkaar zeker nog spreken.

Patricia

Beoordeling : 10

Super goede inzichten met mij gedeeld, iets wat je niet zomaar weten kon.