Onze service

Bij mediumastro.nl helpen wij u met het vinden van de juiste antwoorden op uw vragen en twijfels. Bij ons kunt u uw levensvragen beantwoord krijgen! Bij mediumastro.nl kunt u communiceren met mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers en coaches die u verder helpen bij uw persoonlijke groei door u meer inzicht en duidelijkheid te geven. Hierdoor kunt u weer vooruit en weet u wat u te doen staat, en welke stap of stappen u kunt nemen.

Kosten

Uw registratie op mediumastro.nl is geheel gratis en vrijblijvend. mediumastro.nl is niet gebaseerd op een abonnement of systeem voor automatische verlenging. mediumastro.nl biedt u een dienst aan om u via een chat in contact te brengen met consulenten. De werking van de chat is heel eenvoudig: u stuurt een bericht en de consulent stuurt u een antwoord. Om berichten te kunnen versturen, heeft u credits nodig. U kunt deze credits in de vorm van CreditPacks kopen door een van de betaalmethoden te kiezen die op de site worden aangeboden. U betaalt alleen voor het verzenden van berichten (het versturen van één bericht kost 5 credits), de reactie van de consulent wordt gratis naar u gestuurd. Ook kunt u met behulp van dezelfde betaalmethoden e-books aanschaffen. Er worden nooit kosten in rekening gebracht buiten uw aankopen van CreditPacks of e-books.

Om u in alle rust te laten ontdekken hoe onze site werkt, bieden wij u 5 gratis credits aan als u zich registreert, en 5 gratis credits wanneer u uw e-mailadres verifieert via de naar u verzonden link. Na uw registratie ontvangt u bovendien een gratis gepersonaliseerd e-book. Indien u na gebruik van de 10 gratis credits verder wilt chatten met onze consulenten of andere e-books wilt aanschaffen, dient u zelf nieuwe credits aan te schaffen. Wij nodigen u daarnaast uit om u aan te melden voor de dagelijkse horoscoop op basis van uw sterrenbeeld. Het ontvangen en lezen van deze horoscopen is geheel gratis.

Creditpack Credits Prijs
Basis 35 € 9,90
Brons 75 € 19,90
Zilver 210 € 49,90
Goud 455 € 99,90
Platinum 1000 € 199,90

Waarom mediumastro.nl ? Simpel!

mediumastro.nl is betrouwbaar en veilig

Uiterst klantvriendelijk gebruiksgemak

Gescreende en gemonitorde consulenten

We bieden maatwerk en gemak met onze uitgebreide functionaliteiten

Voordelen mediumastro.nl
Gratis eerste kennismakingschat
Antwoorden op maat
Meerdere specialisten per thema
Betrouwbare consulenten exclusief bij mediumastro.nl
Binnen 24 uur advies per mail
Alle vragen worden van een antwoord voorzien
Klantenservice telefonisch te bereiken voor al uw vragen
Scherpe tarieven
Anoniem en vertrouwelijk
Erkende ervaring