Klantervaringen

Wendy nathans - 07 juli 2021

Beoordeling: 10

Heel fijne ervaring. Echt een fijne gesprek. Niets is erg om te vragen. Ik wat wat weten en ik heb het gehoord wat ik zelf ook wel dag maar een bevestiging is wel fijn. Hoop dat het echt uitkomt bedankt dames. Groetjes wendy ❤

Bekijk alle beoordelingen van Sanne & Suus
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen

Wendy nathans - 07 juli 2021

Beoordeling: 10

Ik vond het een fijne gesprek! Ik heb in het gesprek gehoord wat ik hoopten ! Ik hoop dat het echt uitkomt. Niets is te gek om te vragen. Duidelijk antwoord bedankt dames . Van wendy

Bekijk alle beoordelingen van Sanne & Suus
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen

Wendy nathans - 07 juli 2021

Beoordeling: 10

Ik vond het een fijne gesprek! Ik heb in het gesprek gehoord wat ik hoopten ! Ik hoop dat het echt uitkomt. Niets is te gek om te vragen. Duidelijk antwoord bedankt dames . Van wendy

Bekijk alle beoordelingen van Sanne & Suus
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen

Madeleine - 07 juli 2021

Beoordeling: 9

Hoi Marcel, in 1 woord, verbluffend. Zo accuraat en nauwkeurig. Ook verhelderende inzichten waar je iets mee kunt doen. Liefs, Madeleine

Bekijk alle beoordelingen van Marcel
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen

Tabitha - 07 juli 2021

Beoordeling: 8

Hoi Harrie, Qua tijd en invoelen heb je alles perfect ingeschat. Super, topservice en vertrouwen. Dank je wel. Liefs, Tabitha

Bekijk alle beoordelingen van Harrie
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Naomi - 07 juli 2021

Beoordeling: 8

Ik ben erg onder de indruk over jouw kunnen en weten, je bent eerlijk, vriendelijk en je krijgt duidelijke antwoorden van jou Anita, Tot binnenkort. Liefs, Naomi

Bekijk alle beoordelingen van Anita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Irene - 06 juli 2021

Beoordeling: 8

Hi Yildou, dank je wel voor het consult. Het was voor mij een zeer prettige ervaring en een bevestiging van mijn goede beslissing. Je hebt die persoon perfect beschreven, alsof je hem al jaren kende. Groetjes, Irene

Bekijk alle beoordelingen van Yildou
7.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen

Mirjam - 06 juli 2021

Beoordeling: 8

Hoi Anita, ik wilde je nog even bedanken voor het geweldige gesprek. Je hebt echt zeer positieve energie en beschrijft alles zoals het is. Dank voor jouw tips, ik ga ermee aan de slag. Liefs, Mirjam

Bekijk alle beoordelingen van Anita
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Karel - 06 juli 2021

Beoordeling: 8

Hallo Glenn, bedankt voor je vertrouwen, je geduld, je oordeelvrije houding en je je altijd positieve verhalen. Ik ben weer zeer gemotiveerd. Groet, Karel

Bekijk alle beoordelingen van Glenn
7.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 5 beoordelingen

Rika - 05 juli 2021

Beoordeling: 9

Kundig, betrokken, eerlijk en betrouwbaar. Wist zoveel rake dingen te benoemen en kan ontzettend goed adviseren. Ik raad een ieder met levensvragen Lauren aan. Dank je wel. Liefs, Rika

Bekijk alle beoordelingen van Lauren
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 4 beoordelingen