Klantervaringen

Vanessa - 22 september 2021

Beoordeling: 9

Ik heb een heel fijn gesprek met jullie gehad. De antwoorden die jullie gaven zijn duidelijk. Hartstikke bedankt jullie zijn zeker een aanrader Johan & Raven. Groetjes, Vanessa

Bekijk alle beoordelingen van Johan & Raven
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Marga - 22 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Mieke en Jos, bedankt voor de mooie fijne readings. Het leven heeft soms uitdagingen, en ik vertrouw op ons. Ik hoop dat hij eindelijk sterk genoeg is te kiezen voor zichzelf en voor ons. Ik ben dankbaar, we houden contact. Liefs, Marga

Bekijk alle beoordelingen van Mieke en Jos
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen

Allard - 22 september 2021

Beoordeling: 8

Hallo Timo & Belinda, jullie zijn echt top, ik geloofde er niet meer in maar jij zag het anders. H. is vandaag geweest. Groet, Allard

Bekijk alle beoordelingen van Timo & Belinda
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Tessa - 21 september 2021

Beoordeling: 8

Hoi Yvonne, je bent goed in je voorspellingen, laat het op me afkomen zei je, het is uitgekomen. Dank je wel. Liefs, Tessa

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 66 beoordelingen

Marlowe - 21 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Nelleke, bedankt voor de eerlijke reading, maar vooral voor hoe jij mij uit een situatie hebt gehaald. Ik zat letterlijk vast in mijn denkpatroon en mijn overtuigingen. Ik laat snel weer van me horen. Groetjes, Marlowe

Bekijk alle beoordelingen van Nelleke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen

Elisabeth - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Peter en Deborah, wat hebben jullie mij een mooie tarot reading gegeven. Veel van wat er gezegd is kon ik plaatsen, ik begrijp nu wat er aan de hand is en dat geeft mij rust. Liefs, Elisabeth

Bekijk alle beoordelingen van Peter en Deborah
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen

Dirkje - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Hi Zohra, het was een mooi en eerlijk gesprek. Fijn om te weten dat ik sterk ben en de weg die ik kies okay is. Je spreekt duidelijk en ik voelde oprecht de warmte die je uitstraalt. Liefs, Dirkje

Bekijk alle beoordelingen van Zohra
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen

Maria - 09 september 2021

Beoordeling: 9

Hallo Thijmen en Svenja, ik hoefde niets te zeggen jullie zijn accuraat in jullie uitspraken. Het heeft mij helder inzicht gegeven en vertrouwen. Echt een aanrader. Groetjes, Maria

Bekijk alle beoordelingen van Thijmen en Svenja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 70 beoordelingen

Elco - 08 september 2021

Beoordeling: 9

Hoi Louise, je hebt mij in het verleden een paar keer ontzettend goed geholpen met veel dingen en je voorspellingen waren ook behoorlijk raak. Dank je wel. Groet, Elco

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 103 beoordelingen

Martine - 08 september 2021

Beoordeling: 8

Hallo Marjan, het is al weer een tijdje geleden dat ik jou heb gesproken maar alles is wel uitgekomen wat je mij hebt verteld. Veel groetjes, Martine

Bekijk alle beoordelingen van Marjan
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen