Klantervaringen

Margreet - 18 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hoi Ezra, jij hebt mij geweldig geholpen. De manier waarop jij mij naar de situatie laat kijken heeft mij hele andere inzichten gegeven. Ik begrijp nu alles veel beter en ik zie met vertrouwen de toekomst weer tegemoet. Liefs, Margreet

Bekijk alle beoordelingen van Ezra
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen

Rustie - 18 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hoi Margreet, dank je wel voor jouw geweldig goed advies, zo verhelderend voor mij is de situatie. Het advies wat je gaf is een grote opluchting voor mij, dit heeft mijn verwarrende gedachten doen verdwijnen. Liefs, Rustie

Bekijk alle beoordelingen van Margreet
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen

Marthe - 18 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hoi Paul, met alle gesprekken en inzichten die je mij hebt gegeven, nuchter, helder en liefdevol, daar ben ik jou enorm dankbaar voor, je hebt mij daarmee enorm geholpen. Liefs, Marthe

Bekijk alle beoordelingen van Paul
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

Conny - 18 oktober 2020

Beoordeling: 10

Gelukkig

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Conny - 18 oktober 2020

Beoordeling: 10

Klopt Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Dominique
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen

Marjolein - 17 oktober 2020

Beoordeling: 8

Top!

Bekijk alle beoordelingen van Sylvano
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen

Jannie - 17 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hoi Ethel, een geweldig medium zoveel wat ze wist klopte allemaal. Zo zuiver en oprecht echt een topper, ik breng jou heel snel weer een bezoek. Liefs, Jannie

Bekijk alle beoordelingen van Ethel
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen

Barry - 17 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hallo Charlotte, een hartverwarmend gesprek met jou gehad. Nogmaals veel dank daarvoor. Je bent een absolute aanrader voor iedereen. Je bent een mooi, liefdevol en puur mens. Liefs, Barry

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Phil - 17 oktober 2020

Beoordeling: 9

Hoi Gilbert, je zei laatst dat er een grote verandering aan gaat komen, en ja dat is nu definitief, het loslaten van mijn kinderen is niet makkelijk, maar ik ga het zeker doen. Dank je wel voor de inzichten die ik heb gekregen. Groet, Phil

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 87 beoordelingen

Sara-Lee - 16 oktober 2020

Beoordeling: 9

Lieve Sterre, ik heb hem gesproken je had echt gelijk. En we gaan elkaar morgen zien en dat had jij ook voorspelt. Jij bent echt de beste. Liefs, Sara-Lee

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

[message]