Klantervaringen

Vincent scholtes - 15 november 2019

Beoordeling: 10

Tanja is een goede vrouw en helpt goed waar het kan ben heel blij met haar en in de muziek gaat ook lukken dank zij Tanja

Bekijk alle beoordelingen van Tanja
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen

Jantien - 15 november 2019

Beoordeling: 10

Hallo Peter en Deborah, ik heb jullie nu een paar keer gesproken, en kan alleen maar complimenten uitdelen. Liefs, Jantien

Bekijk alle beoordelingen van Peter en Deborah
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

Sjors - 15 november 2019

Beoordeling: 8

Beste Derek, kort maar krachtig bedankje voor het fijne gesprek wat wij zojuist hebben gehad. Groet, Sjors

Bekijk alle beoordelingen van Derek
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen

Sjouk - 15 november 2019

Beoordeling: 8

Hallo Barend, wat een topmedium ben je! Je hebt mijn energie goed ingeschat en mij meer geholpen dan ik voor mogelijk heb gehouden. Liefs, Sjouk

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

Bellefleur - 15 november 2019

Beoordeling: 10

Lieve Louise, jij wist mij dingen te vertellen die alleen ik kan weten, ik ben echt zwaar onder de indruk. Je bent echt een warm en lief mens. Liefs, Bellefleur

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen

Nellie - 15 november 2019

Beoordeling: 9

Hoi Miranda, jij bent echt mijn topper op deze site. Je bent eerlijk en zuiver en weet alles duidelijk aan te geven. Duizendmaal dank. Liefs, Miranda

Bekijk alle beoordelingen van Miranda
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 26 beoordelingen

Trijntje - 15 november 2019

Beoordeling: 9

Hoi Kim, niet normaal zo goed als jij bent. Je wist alles zo goed ik hoefde haast niets te zeggen. Bijna niet te geloven, maar het klopt gewoon allemaal. Liefs, Trijntje

Bekijk alle beoordelingen van Kim
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen

Anoniem - 15 november 2019

Beoordeling: 9

Lieve Elaine, nogmaals bedankt voor alles wat je voor mij hebt betekend de afgelopen tijd. Liefs, A.

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Gijs - 15 november 2019

Beoordeling: 9

Lieve Gilbert, bedankt voor jouw heldere inzichten en duidelijke uitleg jouw voorspellingen ben weer een stukje verder met alles. Liefs, Gijs

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 69 beoordelingen

Sharon - 15 november 2019

Beoordeling: 9

Lieve Alix, ik ben echt super blij dat ik jou gevonden heb. Mijn leven ziet er nu weer een stuk lichter uit. Liefs, Sharon

Bekijk alle beoordelingen van Alix
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 13 beoordelingen

[message]