Klantervaringen

Josje - 12 mei 2019

Beoordeling: 10

Beste Soraya, ik sta versteld van wat jij mij vertelde. Ik wist niet dat er nog zulke zuivere mediums bestaan. Ik sprak je vijf maanden geleden. Toen verklaarde ik je voor gek ondanks het feit dat je wist zonder vragen te stellen mijn situatie te omschrijven. Ik geloofde niet in je voorspelling. Die is wel uitgekomen en ik heb er geen woorden voor. Mijn complimenten Soraya

Bekijk alle beoordelingen van Soraya
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen

Helen - 12 mei 2019

Beoordeling: 10

Dank voor het consult Claudia. Jouw reading over karma was verhelderend en inspirerend. Er is me behoorlijk wat duidelijker geworden. Wat weer rust en ruimte geeft.

Bekijk alle beoordelingen van Claudia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen

Leo - 12 mei 2019

Beoordeling: 10

Lieve Margreet, ik wil jou bedanken voor jouw goede inzichten. Ik ben er een stuk van opgeknapt en ga nu een stuk beter door het leven. Heel erg bedankt voor alle lieve woorden en het begrip. Jij wist veel over mij en mijn toekomst. Ook nog over mijn lieve moeder die in de hemel is. Bedankt, Margreet

Bekijk alle beoordelingen van Margreet
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen

Tosca - 12 mei 2019

Beoordeling: 10

Lieve lieve Claire, bedankt voor de vele gesprekken, ja ik heb nu eindelijk een andere man leren kennen die heel goed en lief voor mij is. Blij met jouw super adves, dank je wel Claire..

Bekijk alle beoordelingen van Claire
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen

Saar - 12 mei 2019

Beoordeling: 10

Lieve Barend, ik wil je bedanken voor alles je was deel van mijn succes ook al blijf je altijd bescheiden toch wil ik je langs hier bedanken. Ik wens je het beste want je bent gewoon goed. Heb er met Louise over gesproken en ze stond er open voor! Veel liefs, Saar

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

Marjolein - 11 mei 2019

Beoordeling: 10

Dear Derek, I have visisted Derke and I had a great experience. All session was in English. Derek is a guy who is down to earth and very gifted. He has a friendly approacht. I was a nice confirming session. Beautiful settings and positive place. Thanks again..

Bekijk alle beoordelingen van Derek
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen

Mirjam - 11 mei 2019

Beoordeling: 10

Lieve Frank, ik wil je heel erg bedanken voor het mooie consult. Het heeft mij grote stappen verder gezet doordat jij mij vele bevestigingen gaf. Ik ben je daar zeer dankbaar voor. En mijn lieve vader dat hij ook nog even via jou een mooie duidelijk herkenbare boodschap doorgaf, toen wat het consult compleet. Dank je wel Frank

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen

Jan - 11 mei 2019

Beoordeling: 10

Hallo Freya, jij bent een bijzonder zuiver medium en ik waardeer jou en jouw gids enorm. Ik wil jou ook bedanken voor de hulp en de behandeling van onze Nick, hij is nu erg rustig en kan eindelijk weer genieten van zichzelf. Helemaal top. Groet, Jan

Bekijk alle beoordelingen van Freya
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 11 beoordelingen

Mignon - 11 mei 2019

Beoordeling: 10

Lieve Victoria, bedankt dat jij ons zo goed hebt geholpen. Riley voelt zich nu veel beter en in zijn hoofd is het een stuk rustiger. Ik hoop nog veel van jou en je gids te mogen leren. Vele dank, voor alles. Liefs van Mignon en Riley

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 14 beoordelingen

John - 11 mei 2019

Beoordeling: 10

Ik heb vaker mediums gesproken maar ben erg gecharmeerd van Claudia, ze voelt echt goed in om wat en wie ik werkelijk ben, en wat te doen vond haar erg warm, inlevend to the point tijdens de aura healing ervoer ik vele bijzonder dingen die ik nog nooit had ervaren, ik kom zeker nog eens terug bij haar. Groet, John

Bekijk alle beoordelingen van Claudia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 7 beoordelingen

[message]