Klantervaringen

Janneman - 29 april 2021

Beoordeling: 6

Hoi Bianca, het was een kort en krachtig gesprek. Heel fijn en duidelijk. Ik ga het verleden niet loslaten, maar accepteren en verder met mijn leven. Groet, Janneman

Bekijk alle beoordelingen van Bianca
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

Hilde - 29 april 2021

Beoordeling: 8

Hoi Victoria, bedankt voor de uitgebreide voorspelling over mijn werk en toekomst. Vooral over de dingen die me vandaag nauw aan het hart liggen. Je hebt rust in mijn leven gebracht. Liefs, Hilde

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Amber - 29 april 2021

Beoordeling: 6

Hallo Nathalie, ik heb jou al eens eerder gesproken en direct antwoord gekregen op mijn vragen, het klopte helemaal, en nu deze keer weer. Dank je voor alles. Liefs, Amber

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

Emma - 28 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Bella, je bent echt een topper. Zonder oordeel kon ik mijn vragen stellen, en jij gaf mij meer dan alleen antwoorden. Echt een super vrouw. Liefs, Emma

Bekijk alle beoordelingen van Bella
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

Jantine - 28 april 2021

Beoordeling: 8

Hoi Corné, je hebt mij al zoveel inzichten geven die ik begrijp en waar ik ook heel veel mee heb kunnen doen, net als de adviezen die waren top. Je voelt mij heel duidelijk aan en geeft goede raad, daar kan een mens wat mee. Hartelijk dank voor alles. Liefs, Jantine

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Mina - 28 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Willemijn, ik ken jou nu al een aantal jaren, en ik kan niet anders zeggen dat jij een topper en zuiver medium bent. Je vertelt altijd de waarheid en dat waardeer ik enorm. Bedankt voor alles. Liefs, Mina

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

Joy - 28 april 2021

Beoordeling: 8

Bedankt willemijn voor je boodschap. Ik wacht op mijn mooie toekomst.

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

Amira - 27 april 2021

Beoordeling: 8

Hoi Rowana, je bent een lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt. Je doorziet goed wat er speelt en geeft ook nog eens wijze raad. Dank je wel. Groetjes, Amira

Bekijk alle beoordelingen van Rowana
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Deborah - 27 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Quinty, wat heb jij mij een mooi consult gegeven. Bedankt voor jouw mooie woorden. Ik hoop dat je nog lang deze energie mag gebruiken om andere te mogen helpen. Heel veel liefs, Deborah

Bekijk alle beoordelingen van Quinty
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen

Edith - 27 april 2021

Beoordeling: 7

Hallo Mieke en Jos, bedankt voor het bijzondere gesprek, het klopt allemaal. Ik moet wat meer vertrouwen hebben. Daar hebben jullie helemaal gelijk in. Ik ga eraan werken. Liefs, Edith

Bekijk alle beoordelingen van Mieke en Jos
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen