Klantervaringen

Conny - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Dankjewel

Bekijk alle beoordelingen van Esmeralda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

Anoniem - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Beste Ethel, jij hebt mij keer op keer zo goed geholpen dat ik jou daar uit het diepst van mijn hart wil bedanken. Wat een gave heb jij zeg, wees daar zuinig op want je doet er zoveel goeds mee. Liefs, A

Bekijk alle beoordelingen van Ethel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Lodewijk - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Sterre jij bent echt een heel bijzondere vrouw, je steunt mij in alles. Je hebt een luisterend oor en maakt dat ik weer positief de toekomst in kan kijken. Dank je wel. Lodewijk

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 18 beoordelingen

Amalia - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Hoi Mylano, ik wilde jou even laten weten dat ik nu super gelukkig ben, alles wat jij mij vertelde is uitgekomen. Jij bent echt mijn gids geworden op het pad wat ik moet lopen. Liefs, Amalia

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen

Bennie - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Monica ik kan niet anders zeggen dan dat jij mijn lichtpuntje bent in de duisternis. Ik ben jou zo dankbaar voor jouw steun en alle hulp die ik steeds weer van jou krijg..

Bekijk alle beoordelingen van Monica
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen

Waarheid - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Beste Saskia, ik heb jou juist voor de eerste keer gesproken. Jij vertelde mij dingen die je niet kon weten, en vertelde mij dat ik moest wachten op de uitkomst van hetgeen jij mij vertelde, het zal moeilijk worden maar ik ga mijn best doen. Ik laat het je weten wanneer het is gebeurt. Groet, W

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Weegschaal - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Beste Frank, telkens als ik contact met jou opneem ben je er voor mij. En je wijkt nooit af van de voorspelling die je eerder hebt gedaan. Jij hebt mij ook geleerd dat ik geduld moet hebben, en ik moet je zeggen dat lukt mij steeds beter. Groet, Weegschaal

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

Johanna - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Ik wil heel graag Ria bedanken voor alle mooie consulten die ik bij haar heb gehad. Jij was in staat om mijn onzekerheden weg te halen en daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor. Jij hebt mij de juiste inzichten gegeven en ik kan weer verder met mijn leven. Lieve groet, Johanna

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen

Carola - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Hoi Victoria, jij bent echt een engel op aarde, je bent altijd even vriendelijk en hartelijk. Jij helpt zoveel mensen want alles wat jij voorspelt komt uit. Ik kan niet anders zeggen dan neem contact op met Victoria je zult er beter van worden. Groetjes, Carola

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen

Jorie - 18 september 2019

Beoordeling: 10

Lieve Nathalie, ik wil jou bedanken voor de vele voorspellingen die nu al uitgekomen zijn. de hoop die jij me steeds weer geeft als het even wat minder gaat. Je bent een super medium. Liefs, Jorie

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 10 beoordelingen

[message]