Klantervaringen

katja - 12 februari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Miranda, wat ben jij goed in invoelen op situaties. Je neemt de tijd en moeite om iemand zo goed mogelijk te helpen. Geen vraag is te gek voor jou. Liefs, katja

Bekijk alle beoordelingen van Miranda
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Jolieke - 12 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Sven en Sylvia, wat zijn jullie lieve en warme mensen, ik ben blij jullie gisteren gesproken te hebben, jullie zeiden het komt goed en daar vertrouw ik volkomen op. Bedankt voor de mooie woorden. Liefs, Jolieke

Bekijk alle beoordelingen van Sven en Sylvia
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen

Jacco - 12 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Wiebe, je hebt mij ontzettend goede inzichten gegeven. Ik ga mijn onzekerheid wegwerken, want je hebt 100% gelijk dat ik meer op mezelf moet focussen, ik ga daar zeker aan werken. Oprecht bedankt voor alles. Groet, Jacco

Bekijk alle beoordelingen van Wiebe
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen

Pascha - 11 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Wiebe, dank je wel voor de geweldige kaartlegging die ik van jou kreeg. Heel bijzonder is dat de kaarten precies zeiden wat jij al eerder aan hebt gegeven. Liefs, Pascha

Bekijk alle beoordelingen van Wiebe
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 29 beoordelingen

Jerrie - 11 februari 2021

Beoordeling: 6

Hallo Ezra, kan jou niet genoeg bedanken voor jouw steun, het gesprek, en het er zijn. Je bent heel speciaal, warm en helder. Dank je wel. Groet, Jerrie

Bekijk alle beoordelingen van Ezra
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen

Angela - 11 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Margreet, super mooi consult gehad. En ik heb zeker vertrouwen in jouw voorspellingen. Zoals je al aangaf komen nu de mooie dagen. Liefs, Angela

Bekijk alle beoordelingen van Margreet
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen

Samantha - 10 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Paul, je hebt mijn ogen geopend, bedankt voor jouw eerlijkheid en ik wilde je bedanken voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Ik ga jouw advies zeker opvolgen. Lieve groet, Samantha

Bekijk alle beoordelingen van Paul
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Amy - 10 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Ethel, ik heb jou net gesproken je was enorm scherp en goed. Je hebt alles prima verwoord, het was net alsof je mij kon lezen. Ik hoop dat jouw voorspellingen snel uitkomen. Liers, Amy

Bekijk alle beoordelingen van Ethel
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Lara - 10 februari 2021

Beoordeling: 6

Hallo Charlotte, mooie ervaring gehad met jou, je luistert goed naar wat iemand je te vertellen heeft, en gaat dan invoelen. Ben zeer tevreden over jou. Liefs, Lara

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen

Jan - 09 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Gilbert, je bent goed, eerlijk en zegt duidelijk waar het op staat en doet op een goede positieve manier. Super bedankt. Groet, Jan

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen