Klantervaringen

Jessica - 18 januari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Paul, ik heb jou gisteren gesproken en ja hoor weer had je gelijk. Ik spreek je snel weer je bent een echte schat. Liefs, Jessica

Bekijk alle beoordelingen van Paul
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Lidia - 18 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Ethel, dank je wel voor jouw goede advies het heeft mij enorm geholpen. Jouw geduld en uitleg zijn perfect. Je bent een toppertje. Liefs, Lidia

Bekijk alle beoordelingen van Ethel
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen

Helma - 18 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Charlotte, super mooi consult bij jou gehad. En heb zeker vertrouwen in jouw voorspellingen. Zoals je al eerder hebt gezegd komen er mooie dagen. Ik maak het nu al allemaal mee. Dank voor alles. Liefs, Helma

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 78 beoordelingen

Henk - 17 januari 2021

Beoordeling: 8

Hallo Gilbert, je bent er voor mij in goede en slechte tijden. Als je met Gilbert praat is hij niet alleen medium maar ook als eerste mens en dat vind ik bijzonder prettig aan hem. Dank voor alles. Groet, Henk

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 91 beoordelingen

Zara - 17 januari 2021

Beoordeling: 6

Hallo Mylano, een top consult, je bent goed in het aanvoelen van mensen. Hebt enkele voorspellingen gedaan, nu afwachten of ze uit gaan komen. Groetjes, Zara

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Ans - 17 januari 2021

Beoordeling: 7

Lieve Sterre, je weet alles heel goed te verwoorden. Je bent een hele lieve vrouw en met jouw praten doet mij erg goed. Hoop dat de voorspelling snel uitkomt. Groetjes, Ans

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

Annabel - 16 januari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Monica, bedankt voor het fijne gesprek en de geruststellende woorden, de inzichten en adviezen die ik heb gekregen. Liefs, Annabel

Bekijk alle beoordelingen van Monica
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Lisanne - 16 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Saskia, alweer zijn er een paar voorspellingen uitgekomen, bedankt voor alle goede hulp en steun. Groetjes, Lisanne

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen

Rineke - 16 januari 2021

Beoordeling: 7

Lieve Simone, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst. Liefs, Rineke

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen

Marscha - 15 januari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Simone, je bent een warme en spontane dame. Altijd als ik jou spreek, voel ik me in mijn element. Je altijd alles zeer helder. Bedankt voor de steun en het geduld. Liefs, Marscha

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 72 beoordelingen