Klantervaringen

Kimberly - 13 juli 2019

Beoordeling: 10

Ik heb vandaag een gesprek gehad wat heel veel opheldering gaf! Ze hebben mij echt heel fijn geholpen, ik ben jullie zeer dankbaar veel liefs

Bekijk alle beoordelingen van Harm & Wendela
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 16 beoordelingen

Bella - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Hoi Marcel, als je worstelt met gevel en dingen waarneemt dan is het een aanrader om contact met Marcel op te nemen. Ben enorm opgelucht dat ik het gedaan heb want er is nu weer rust in huis. Dank je wel voor de geweldige hulp die je me geboden hebt.

Bekijk alle beoordelingen van Marcel
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen

Ruud - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Zojuist heel goed advies gekregen van Ria, dank je wel voor de heldere lezing, alle zorgen zijn weg. Hartelijke groet, Ruud

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen

Danny - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Wat een bijzondere ervaring Soraya! Ik laat je nog weten hoe het verder gaat maar het verhaal wat je aan mij vertelde was prachtig en zo toepasselijk op de situatie. Dank ook voor de healing Soraya..

Bekijk alle beoordelingen van Soraya
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 21 beoordelingen

Melodie - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Miranda, ik snap de boodschap. Het nare gedeelte ligt nu definitief achter me en nu komt de goede tijd. Dank voor het inzicht, ik snapte het niet helemaal maar nu wel. Dank!

Bekijk alle beoordelingen van Miranda
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 22 beoordelingen

Emmie - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Peter en Deborah, ik hoop zo dat je gelijk gaat krijgen met wat je hebt gezien. De dag na mijn verjaardag (gisteren) kreeg ik weer een paar klappen onderuit. Maar ik moet zeggen, als het klopt wat je hebt gezien, is dat het begin van de oplossing. En Peter en Deborah, niets is inderdaad wat het lijkt. Ik schrik af en toe echt van hoe de wereld in elkaar steekt..

Bekijk alle beoordelingen van Peter en Deborah
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen

Mireille - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Johan & Raven, alles komt steeds maar weer uit wat jullie voorspellen!!! Jullie zitten er nooit naast! Ik vraag soms dingen 10 x, dus bedankt voor al jullie geduld! Liefs, Mireille

Bekijk alle beoordelingen van Johan & Raven
10

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 9 beoordelingen

Do - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Ik vind Esmeralda de beste van allemaal, zij is duidelijk en to the point en geeft je een consult waar je echt iets aan hebt. Mij respect verdien je ik vind jou echt een natuurtalent. Jij bent zo speciaal, koester dit talent want je bent echt goed.

Bekijk alle beoordelingen van Esmeralda
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Elvira - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Beste Marleen, ik begin alles wat ik niet snapte tijdens de gesprekken te snappen en begrijp dat je gelijk gaat krijgen. Had al eerder een bericht geschreven met ongeveer dezelfde boodschap. Maar nog een keer om de moed erin te houden. Voor mijzelf en voor jou. Dank je wel Marleen

Bekijk alle beoordelingen van Marleen
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 32 beoordelingen

Hennie - 07 juli 2019

Beoordeling: 10

Lieve Zohra, wat ben jij een topper! Je bent prettig om mee te praten, en voelt en ziet het heel goed aan. Bedankt voor je steun, en tot later!!

Bekijk alle beoordelingen van Zohra
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 38 beoordelingen

[message]