Klantervaringen

Elke - 05 januari 2022

Beoordeling: 10

Hallo Mylano, je hebt me al eerder geholpen toen ik het ff niet meer zag zitten. En weer heb je mij concrete antwoorden gegeven op mijn vragen. Dank je wel. Liefs, Elke

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Marco - 05 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Sterre, je hebt mij in een heel ingewikkeld vraagstuk een heel eerlijk, duidelijk en helder antwoord gegeven, zonder omwegen en recht door zee. Dank je wel lieve Sterre, Groetjes, Marco

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Hanna - 05 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Monica, jij hebt bevestigd dat mijn gevoel me niet voor de gek houd. Ik ga mijn ding doen en zie wel hoe het gaat lopen. En ja hij mag voor me vechten als het zover is. Dank voor alles. Liefs, Hanna

Bekijk alle beoordelingen van Monica
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen

Anke - 04 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Saskia, ik ben uiterst tevreden met jouw consult. Ongelooflijk hoe sterk jouw mensenkennis ook is. Je bent geduldig en je nam mij serieus. Dank je wel. Liefs, Anke

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 77 beoordelingen

Debbie - 04 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Simone, vandaag een superfijn en verhelderend consult mogen ontvangen van jou. Het was echt Top. Ik houd je zeker op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Liefs, Debbie

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 88 beoordelingen

Dotte - 04 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Barend, het was weer een vlotte liefdevolle maar vooral eerlijke reading. Steeds stel ik jou dezelfde vragen en steeds komen dezelfde kaarten terug. Maar dat alles goed komt weet ik zeker. Dank je wel. Liefs, Dotte

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen

Vera - 03 januari 2022

Beoordeling: 10

Hoi Estelle, ik wilde jou nogmaals bedanken voor je duidelijke, liefdevolle woorden. Het was een oprecht en inzicht gevend consult. Liefs, Vera

Bekijk alle beoordelingen van Estelle
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Mieke - 03 januari 2022

Beoordeling: 10

Hallo Ria, je bent een oprecht en zuiver medium. Je beschrijft de zaken tot in de details en je doorziet alles supersnel. Een toppertje ben je. Liefs, Mieke

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Frits - 03 januari 2022

Beoordeling: 10

Hallo Frank, jij haalde dingen naar boven die je niet kon weten. Het was alsof je mij al heel lang kende. Oprecht en een eerlijk gesprek. Dank voor alles. Groet, Frits

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Ruben - 02 januari 2022

Beoordeling: 10

Hi Victoria, een chil gesprek gehad met jou je wist letterlijk alles goed te beschrijven. Ik had er eerst geen vertrouwen meer in maar nu ben ik zeker van mijn zaak. Groet, Ruben

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen