Klantervaringen

Lelietjes - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Hallo Harm & Wendela, wat zijn jullie toch ontzettend eerlijk en de adviezen zijn goud waard. Ik ben dankbaar voor alle eye-openers en de empathie in de afgelopen donkere dagen. Liefs, Lelietjes

Bekijk alle beoordelingen van Harm & Wendela
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 24 beoordelingen

Bianca - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Wat een top kerel is Scott. Heeft mij enorm geholpen met mijn probleem door een healing. Ik raad hem met liefde aan. Dank je wel Scott, Liefs, Bianca

Bekijk alle beoordelingen van Scott
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Jitske - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Tristan dank je wel weer. Je weet de personen en situaties precies te omschrijven en dat helpt me altijd om een juiste keuze te maken. Liefs, Jitske

Bekijk alle beoordelingen van Tristan
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 25 beoordelingen

Monica - 20 januari 2020

Beoordeling: 8

Twan is erg precies en duidelijk in zijn voorspellingen. Ik spreek regelmatig met hem en al zijn voorspellingen tot nu toe zijn uitgekomen. Dank je wel Twan, Groetjes, Monica

Bekijk alle beoordelingen van Twan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 23 beoordelingen

Gordon - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Bedankt voor de geruststelling. Het klopt als een bus. Jouw voorspelling van vorige maand is uitgekomen over mijn werk. Ook de voorspelling wat betreft het acteren is uitgekomen. Je bent echt de beste. Ik neem snel weer eens contact met jou op. Groet, Gordon

Bekijk alle beoordelingen van Tristan
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 27 beoordelingen

Alfie - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Ze is echt een aanrader, mij zal ze zeker vaker horen. Bedankt voor alle duidelijkheid je hebt een hoop helder gemaakt voor mij. Liefs, Alfie

Bekijk alle beoordelingen van Tanja
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Posa - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Een heel bijzonder medium. Ik sprak haar over de Liefde en zij wist precies te vertellen hoe de vork in de steel zit. ook kon zij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeit waard om contact met haar te zoeken. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde. Liefs, Posa

Bekijk alle beoordelingen van Dominique
9.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Pleunie - 20 januari 2020

Beoordeling: 9

Lieve Isabel, bedankt voor je lieve wijze woorden, steeds weer goede raad en advies, een luisterend oor, en bij jou kunnen mensen hun hart luchten, elke dag ben je er voor iedereen wat een groot hart heb jij om zoveel mensen te helpen en te steunen. Liefs, Pleunie

Bekijk alle beoordelingen van Isabel
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen

Harald - 20 januari 2020

Beoordeling: 8

Asera is geweldig. Ik heb haar gisteren gesproken en ze had me veel dingen verteld over mijn werk en de liefde. En alles is uitgekomen prachtig ze is zuiver en echt eerlijk.

Bekijk alle beoordelingen van Asera
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 30 beoordelingen

Ilse - 20 januari 2020

Beoordeling: 8

Liva is echt een schat, naast een zeer lieve en betrokken consulente, ook een zeer sterke intuìˆtie en fijne en rake waarnemingen. Dank je wel Liva. Liefs, Ilse

Bekijk alle beoordelingen van Liva
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

mediumastro.nl

mediumastro.nl

Wilt u gemakkelijker toegang tot deze website?

Voeg het toe aan uw desktopapparaat.

[message]