Klantervaringen

Conny - 28 april 2020

Beoordeling: 8

Dank je

Bekijk alle beoordelingen van Asera
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Philominia - 28 april 2020

Beoordeling: 9

Beste Tristan, jouw rust en jouw helderziendheid helpen me steeds weer vooruit. Dank voor het begrip dat je me door Lenormand meegeeft. De toekomst ziet er weer rooskleurig uit. Tot zeer binnenkort. Liefs, Philominia

Bekijk alle beoordelingen van Tristan
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 31 beoordelingen

Fritske - 28 april 2020

Beoordeling: 8

Dank je wel Tanja. Ik heb je zojuist gesproken en ik ben nog steeds in shock. Zo bijzonder wat jij weet te vertellen. Je stelt een vraag en je hebt het gevoel alsof je naar je eigen film aan het kijken bent. Zo goed wat jij weet te beschrijven. Een echte aanrader ben je. Liefs, Fritske

Bekijk alle beoordelingen van Tanja
9.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Riet - 27 april 2020

Beoordeling: 7

Lieve Isabel, bedankt voor het zeer fijne korte gesprek. Ik werd er rustig van, en hoop dat de voorspelling uitkomt en dat alles weer goed komt, ik laat het zeker weten als het zover is. Liefs, Riet

Bekijk alle beoordelingen van Isabel
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Lieke - 27 april 2020

Beoordeling: 9

Hoi, Asera, ik heb je net gesproken, wat ben jij een fantastisch mens. Warm, eerlijk, vrolijk en energievol. Zo knap wat jij uit weet te leggen. Ik heb vertrouwen in hetgeen je zegt. Ik laat het je weten. Dank je wel voor alles. Liefs, Lieke

Bekijk alle beoordelingen van Asera
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Kwebbel - 26 april 2020

Beoordeling: 7

Hoi Marleen, wat een lieve vrouw en ongelofelijk medelevend en erg betrokken zo voelt ook gelijk jouw energie. Het is de moeite waar om eens contact te zoeken met Marleen, ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is. Dank je wel. Groetjes, Kwebbel

Bekijk alle beoordelingen van Marleen
9.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Fladdertje - 26 april 2020

Beoordeling: 8

Echt een lieve vrouw met een hart van goud is Zohra. Mooie voorspellingen en alles klopt nog even geduld hebben. Ik ga jou snel weer opzoeken, maar voor nu hartstikke bedankt. Liefs, Fladdertje

Bekijk alle beoordelingen van Zohra
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Peetje - 26 april 2020

Beoordeling: 10

Hoi Thijmen en Svenja, en alweer hadden jullie gelijk. Alleen had ik dit keer gehoopt dat jullie er naast zouden zitten. Maar dat gebeurde niet, jullie zitten altijd goed. Liefs, Peetje

Bekijk alle beoordelingen van Thijmen en Svenja
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

Remi - 25 april 2020

Beoordeling: 8

Bedankt dat je tijd voor mij hebt genomen Dominique. Je hebt dit heel goed gedaan. Ben dankzij jou heel veel te weten gekomen. Liefs, Remi

Bekijk alle beoordelingen van Dominique
9.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen

Nieske - 25 april 2020

Beoordeling: 9

Een heel fijn gesprek gehad met Liva, antwoorden gekregen op mijn vragen. Er werden mij dingen gezegd die niemand kon weten en zij wist ze te vertellen. Ben toch wel onder de indruk. Kom snel nog eens terug. Liefs, Nieske

Bekijk alle beoordelingen van Liva
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

[message]