Klantervaringen

Marina - 19 november 2021

Beoordeling: 10

Je bent lief voor mij

Bekijk alle beoordelingen van Pascalle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen

Joke - 18 november 2021

Beoordeling: 9

Het is absoluut de moeite waard om met Paul te praten. Hij is erg lief en kan heel goed invoelen. Ik raad hem iedereen aan. Liefs, Joke

Bekijk alle beoordelingen van Paul
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen

Yanika - 18 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Ethel, ik heb gisteren een mooie kaartlegging ontvangen van jou en ik wilde jou daarvoor hartelijk danken. Groetjes, Yanika

Bekijk alle beoordelingen van Ethel
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Astrid - 18 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Charlotte, wat kunnen wij heerlijk kletsen, de tijd vliegt altijd voorbij. Ik voel me tijdens onze gesprekken op mijn gemak en wat heb jij een fijne energie. Je bent mijn favoriet. Liefs, Astrid

Bekijk alle beoordelingen van Charlotte
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 92 beoordelingen

Annet - 17 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Mylano, ik weet het niet zo goed uit te drukken maar ik ben diep geraakt door het gesprek dat wij onlangs hebben gehad. Maar het heeft mij echt geraakt wat jij zei. Kom snel nog eens terug. Liefs, Annet

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Lissy - 17 november 2021

Beoordeling: 8

Hoi Sterre, even een bedankje voor je mooie consult. Een fijn gesprek met jou gehad. Het voelde echt vertrouwd. Groetjes, Lissy

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen

Egbert - 17 november 2021

Beoordeling: 8

Hoi Gilbert, ik wilde even zeggen dat ik het een bijzonder mooi en helder gesprek vond tussen ons, ik kan voorlopig weer vooruit, je bent een sociaal mens, dank voor alles. Groetjes, Egbert

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Anouk - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Monica, ik wilde jou hartelijk danken voor alles wat je voor mij doet. Jouw voorspellingen komen ook altijd uit. Ik kan ook altijd heerlijk met jou lachen. Liefs, Anouk

Bekijk alle beoordelingen van Monica
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Blue - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Saskia, hartelijk dank voor alles wat je voor ons doet. Je brengt ons altijd terug in onze eigen energie en kracht. Je bent waardevol voor ons. Dikke knuffel, Blue

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Merel - 16 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Simone, je had het goed gezien binnen een week contact nu de andere voorspelling die je hebt gedaan even afwachten. Groetjes, Merel

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 86 beoordelingen