Klantervaringen

Billy - 06 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Nathalie, het was een mooi en eerlijk gesprek. Fijn om te weten dat ik sterk ben en de weg die ik kies goed is. Je legt alles duidelijk uit en ik voelde me gehoord. Dank voor alles. Groet, Billy

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

Jasmijn - 05 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Nathalie, zonder info wist je precies te vertellen wat er gaande was. Door de vele adviezen sta ik weer in mijn kracht. Een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen. Liefs, Jasmijn

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 34 beoordelingen

Petra - 05 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Bianca, wat ben jij bijzonder, heb nu al een paar keer gehad dat jij mij specifiek kon vertellen wat er ging gebeuren en het klopte weer. Liefs, Petra

Bekijk alle beoordelingen van Bianca
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Ciska - 05 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Willemijn, wat een geweldig mens ben jij. Ik praat heel graag met jou, het lijkt net alsof je familie bent. Liefs, Ciska

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen

Margje - 04 februari 2021

Beoordeling: 7

Je bent een lieve man Corné, je weet waar jij jouw antwoord op moet baseren, luistert goed en geeft goed advies. Ik kom zeker nog eens bij jou terug. Liefs, Margje

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen

Eddie - 04 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Bella, ik net een reading van jou gehad. Je ziet alles helder en geeft de goede voorspellingen. Dank je wel voor alles. Groet, Eddie

Bekijk alle beoordelingen van Bella
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 36 beoordelingen

Karin - 04 februari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Quinty, dank je wel voor jouw voorspellingen ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs, Karin

Bekijk alle beoordelingen van Quinty
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 48 beoordelingen

Rineke - 03 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Rowana, wat heb jij mij weer versteld doen staan met alles wat je doorkreeg en mij hebt verteld. Ben ontzettend blij dat ik jou gesproken heb. Liefs, Rineke

Bekijk alle beoordelingen van Rowana
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 49 beoordelingen

Cor - 03 februari 2021

Beoordeling: 6

Hallo Mieke en Jos, ik ben zeer tevreden over jullie top consult. En ik ga jullie binnenkort zeker nog een keer opzoeken. Groet, Cor

Bekijk alle beoordelingen van Mieke en Jos
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Ans - 03 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Timo & Belinda, dank jullie wel voor de mooie inzichten die jullie mij hebben gegeven. Ik ga er onmiddellijk mee aan de slag. Liefs, Ans

Bekijk alle beoordelingen van Timo & Belinda
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 41 beoordelingen