Klantervaringen

Jona - 01 april 2021

Beoordeling: 6

Hoi Pascalle, een warm en begripvol consult. Liefs, Jona

Bekijk alle beoordelingen van Pascalle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen

Wes - 01 april 2021

Beoordeling: 7

Hey Marcel, je hebt een luisterend oor en dat is erg fijn. Jouw gevoel over mijn verleden was verrassend kloppend. Ons gesprek geeft mij weer vertrouwen. Groet, Wes

Bekijk alle beoordelingen van Marcel
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen

Noralie - 01 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Harrie, super gesprek met jou gehad, je weet de vinger precies op de zere plek te leggen. Dank je wel, Liefs, Noralie

Bekijk alle beoordelingen van Harrie
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Catrina - 01 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Yildou, super leuke vrouw. Je kunt er heerlijk mee praten. Geeft duidelijke antwoorden op je vragen. Ze heeft mij heel goed geholpen. Liefs, Catrina

Bekijk alle beoordelingen van Yildou
7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen

Fredie - 29 maart 2021

Beoordeling: 8

Anita geeft zulke mooie readings en adviezen. Alles vanuit liefde. Het geeft mij enorm veel positiviteit, kracht en vertrouwen. Dank je wel. Liefs, Fredie

Bekijk alle beoordelingen van Anita
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 59 beoordelingen

Claudia - 29 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Hannie, een heel fijn gesprek met jou gehad. Ik hoop dat alles wat je hebt voorspeld uit gaat komen. Liefs, Claudia

Bekijk alle beoordelingen van Hannie
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Pattie - 29 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Liam, het is wel duidelijk dat Liam een super medium is. Mijn eigen persoonlijke Aartsengel. Ben blij dat ik met jouw kan praten. Liefs, Pattie

Bekijk alle beoordelingen van Liam
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 19 beoordelingen

Jill - 28 maart 2021

Beoordeling: 6

Hoi Soraya, het was een goed gesprek hè. Kreeg snel antwoorden. En het voelt goed aan wat jij allemaal zei. Liefs, Jill

Bekijk alle beoordelingen van Soraya
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Iemke - 28 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Lorence, fijn consult met jou gehad, je geeft een mens vertrouwen en dat heb ik echt nodig. Dank je wel voor het mooie gesprek. Liefs, Iemke

Bekijk alle beoordelingen van Lorence
8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 2 beoordelingen

Sebas - 28 maart 2021

Beoordeling: 7

Hoi Vicky, al meerdere malen heb ik jou nu gesproken en je bent een toppertje. Ik hoop dat de voorspellingen snel uitkomen. Dank je wel lieverd. Groetjes, Sebas

Bekijk alle beoordelingen van Vicky
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen