Klantervaringen

Chantille - 03 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Mieke en Jos, jullie zijn accuraat, betrouwbaar, en eerlijk. Het voelt altijd goed aan. Alles komt snel uit. Zelfs tijdens het gesprek. Liefs, Chantille

Bekijk alle beoordelingen van Mieke en Jos
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 47 beoordelingen

Inga - 03 april 2021

Beoordeling: 7

Timo & Belinda, zijn doortastend en leggen precies de vinger op de juiste plek. Dank voor jullie adviezen en de verheldering. Zo blij met jullie. Groetjes, Inga

Bekijk alle beoordelingen van Timo & Belinda
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Yamilla - 02 april 2021

Beoordeling: 7

Hallo Johan & Raven, bedankt voor je geruststelling, inzichten en adviezen. Ik voel me weer krachtig genoeg om door te gaan. Liefs, Yamilla

Bekijk alle beoordelingen van Johan & Raven
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Tessa - 02 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Glen, en ja hoor, ik heb al een berichtje van je weet wel gehad. Precies zoals jij al zei! Jouw gave is en blijft spat helder en loepzuiver. Liefs, Tessa

Bekijk alle beoordelingen van Glenn
7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 1 beoordelingen

Diderik - 02 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Nelleke, wat heb jij vandaag weer een goed advies gegeven. Het ging precies zoals jij hebt voorspeld. Het is gewoon ongelofelijk zoals jij de dingen altijd aanvoelt. Groet, Diderik

Bekijk alle beoordelingen van Nelleke
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 55 beoordelingen

David - 01 april 2021

Beoordeling: 6

Je bent een echte kanjer Claire, je hebt me ontzettend geholpen. Je bent een aanrader voor iedereen. Groet, David

Bekijk alle beoordelingen van Claire
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen

Heleen - 01 april 2021

Beoordeling: 6

Bedankt voor de mooie Tarotlegging en de super tips en ik ga er mee aan de slag. Liefs, Heleen

Bekijk alle beoordelingen van Yvonne
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Irma - 01 april 2021

Beoordeling: 8

Hoi Derek, ik voelde tijdens het consult inderdaad een zachte en warme energie door mijn rug stromen. Dat was heerlijk en helpt me mijn problemen meer los te laten. Liefs, Irma

Bekijk alle beoordelingen van Derek
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 53 beoordelingen

Guusje - 01 april 2021

Beoordeling: 8

Ik weet niet hoe je het steeds weer doet Kim, maar het weer een echte opluchting en ik ben weer hartstikke vrolijk. Liefs, Guusje

Bekijk alle beoordelingen van Kim
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen

Sara - 01 april 2021

Beoordeling: 7

Elaine je hebt er een fan bij. Ik kan nu in vertrouwen knopen gaan doorhakken. Dank je wel. Liefs, Sara

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen