Klantervaringen

Floortje - 09 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Mylano, ik wilde je graag op deze manier bedanken voor jouw consult, wat ben jij een bijzonder mens. Ik word weer helemaal de oude Floor dank je wel voor alles. Liefs, Floortje

Bekijk alle beoordelingen van Mylano
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 46 beoordelingen

Rianna - 09 februari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Sterre, fijn dat je weer klaarstond voor mij, dat je direct hebt gekeken wat je aan de situatie kon doen. Ik neem zeker weer contact met jou op als het nodig is. Liefs, Rianna

Bekijk alle beoordelingen van Sterre
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen

Mirjam - 08 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Simone, mijn gesprek met jou heeft voor mij helderheid gebracht. We hebben samen gekeken naar wat ik echt wil. Op een liefdevolle en duidelijke manier was en is Simone in staat mij op weg te helpen. Dank je wel Simone. Liefs, Mirjam

Bekijk alle beoordelingen van Simone
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen

Hennie - 08 februari 2021

Beoordeling: 6

Hallo Monica, mijn complimenten voor jou, je hebt me ontzettend goed geholpen. Dank je wel. Groetjes, Hennie

Bekijk alle beoordelingen van Monica
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 45 beoordelingen

Betsie - 08 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Saskia, ik heb jou als een geweldig medium ervaren die snel tot een juist antwoord op uiteenlopende ingewikkelde vragen kan komen. Liefs, Betsie

Bekijk alle beoordelingen van Saskia
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen

Harrie - 07 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Barend, ik heb nu al meerdere keren met jou gesproken en als er iemand is waar je op kunt vertrouwen dan ben jij het wel. Jij hebt mij een hele nieuwe kijk op het leven gegeven. Wederom bedankt. Groet, Harrie

Bekijk alle beoordelingen van Barend
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 76 beoordelingen

Lory - 07 februari 2021

Beoordeling: 6

Hoi Estelle, het is fijn om weer met jou gesproken te hebben, je hebt een goede invloed op mij je kan goed luisteren en ik ben super blij met jouw antwoorden. Liefs, Lory

Bekijk alle beoordelingen van Estelle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Teun - 07 februari 2021

Beoordeling: 7

Hallo Frank, wat ben jij goed zeg. Zonder ook maar 1 vraag te stellen vertel je loepzuiver hoe de situatie is en zal verlopen. Hartelijk dank daarvoor. Groet, Teun

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen

Famke - 06 februari 2021

Beoordeling: 8

Hoi Ria, ik heb jou zojuist een beetje in paniek opgezocht, maar jij hebt mij het vertrouwen gegeven dat ik er wel toe doe. Bedankt voor het luisterend oor en de goede adviezen. Je bent een lief mens. Liefs, Famke

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 50 beoordelingen

Jasmina - 06 februari 2021

Beoordeling: 7

Hoi Victoria, in mijn onzekere tijden heb jij mij altijd moed en energie gegeven. Je bent grondig en blijft warm in jou uitspraken ook al blijft het hetzelfde probleem. Super bedankt daarvoor. Liefs. Jasmina

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 40 beoordelingen