Klantervaringen

Vera - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Alix, weer een fijn gesprek gehad met Alix. Jij weet steeds precies wat ik nodig heb. Je bent zeker de moeite waard om te bezoeken. Liefs, Vera

Bekijk alle beoordelingen van Alix
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Jenneke - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Louise, je hebt mij enorm goed geholpen mijn terug in mijn kracht te zetten, vertrouwen gegeven en rust. Super bedankt. Groetjes. Jenneke

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Bertha - 21 november 2021

Beoordeling: 9

Een vervolggesprek gehad na het gesprek van vorige week. Je hebt mij dat zetje in de rug gegeven dat ik hard nodig had. Nu afwachten op de verdere voorspelling. Dank je wel Marjan

Bekijk alle beoordelingen van Marjan
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 68 beoordelingen

Anneke - 20 november 2021

Beoordeling: 10

She is different, she is fearless, never gives up on you, she is a beacon of love and light and she travels far to reach your hand to your soul. She works hard. I don't give easily a comment but she deserves all my respect. She gives you knowledge about your best, hold your mirror with others to walk your path rightly. She is the highest spiritual worker I have ever met during 22 years. If you want change and choose for it to really let it happen, she will give you the push to manifest. She is wonderful. (Thank you Alix)

Bekijk alle beoordelingen van Alix
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Vicky - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Sven en Sylvia, bedankt voor het fijne consult. Jullie hebben mij op een liefdevolle manier mooie inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Liefs, Vicky

Bekijk alle beoordelingen van Sven en Sylvia
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 65 beoordelingen

Nies - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Miranda, het gesprek was zeer verhelderend. Je ziet alles goed, we hebben snel weer contact. Groetjes, Nies

Bekijk alle beoordelingen van Miranda
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

Mies - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Destiny, ik heb sinds ik gisteren met jou heb gesproken een gevoel van rust over me heen. Jij hebt mij echt het laaste stukje van de puzzel gegeven. Dank daarvoor. Liefs, Mies

Bekijk alle beoordelingen van Destiny
8.5

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 33 beoordelingen

Silvio - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Ezra, het was een heel prettig consult, je ben vriendelijk en eerlijk en je weet meteen hoe je iemand kunt helpen. Mocht ik in de toekomst met vragen zitten zal ik zeker weer voor jou kiezen. Groet, Silvio

Bekijk alle beoordelingen van Ezra
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen

Jamal - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Wiebe, jij weet heel goed hoe je contact kunt leggen met de gidsen en krijgt dan ook duidelijke boodschappen door. Super. Groetjes, Jamal

Bekijk alle beoordelingen van Wiebe
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Mattie - 20 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Margreet, je bent super getalenteerd kunt goed invoelen hoe anderen tegenover jou staan. Je krijgt alles helder door. Mijn complimenten. Groetjes, Mattie

Bekijk alle beoordelingen van Margreet
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 58 beoordelingen