Klantervaringen

Mieke - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Je bent een fantastische dame Isabel, je bent eerlijk draait er niet omheen en alles wat je vertelde klopte als een bus. Hopelijk heb je gelijk over de toekomst. Liefs, Mieke

Bekijk alle beoordelingen van Isabel
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 63 beoordelingen

Phoebe - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Je bent echt een super fijn persoon je wist mij zoveel inzichten te geven en waarheden te vertellen. Ik ben zwaar onder de indruk. Liefs, Phoebe

Bekijk alle beoordelingen van Liva
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 75 beoordelingen

Marcelle - 24 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Asera, dank je wel voor het gesprek van vanochtend. Je blijft bij wat je zegt en ik ben echt benieuwd hoe het gaat verlopen met de kids. Ik laat het je weten. Liefs, Marcelle

Bekijk alle beoordelingen van Asera
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 60 beoordelingen

Belinda Salden - 24 november 2021

Beoordeling: 10

Dankjewel voor onze gesprek, kippenvel!!! Jij zei dingen die jij NIET kon weten! Empathisch, transparant en eerlijk! Nogmaals top!!!! 😘

Bekijk alle beoordelingen van Marcel
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen

Alicia - 23 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Esmeralda, ik heb gisteren een mooie kaartlegging mogen ontvangen van jou. En daar wil ik jou nogmaals voor bedanken. Groetjes, Alicia

Bekijk alle beoordelingen van Esmeralda
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 73 beoordelingen

Russel - 23 november 2021

Beoordeling: 8

Hoi Marleen, ik heb een heel fijn gesprek met jou gehad, je begrijpt de dingen en ik kan weer verder met jouw advies. Voor goede raad bel ik jou zeker weer. Groetjes, Russel

Bekijk alle beoordelingen van Marleen
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 71 beoordelingen

Sasja - 23 november 2021

Beoordeling: 9

Hi Zohra, bedankt voor het luisteren en de healing, je geeft me weer vertrouwen in mezelf. Goed dat er betrouwbare consultenten zijn. Liefs, Sasja

Bekijk alle beoordelingen van Zohra
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 79 beoordelingen

Heléne - 22 november 2021

Beoordeling: 9

Hoi Gabriella, ik wilde jou met veel liefde bedanken. Het was vorige week een geweldig gesprek de dingen die jij mij vertelde klopten en je hebt mij een luisterend oor aangeboden dat had ik echt hard nodig. Liefs, Heléne

Bekijk alle beoordelingen van Gabriella
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Amalie - 22 november 2021

Beoordeling: 9

Hi Thijmen en Svenja, hartelijk dank voor de fijne verhelderende woorden die ik kreeg. De eerlijke inzichten in mijn situatie ben er erg blij mee. Liefs, Amalie

Bekijk alle beoordelingen van Thijmen en Svenja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Ilona - 22 november 2021

Beoordeling: 9

Hallo Peter en Deborah, ik heb net een mooi consult gehad bij jullie. Veel duidelijkheid gekregen en goede inzichten waar ik ook echt iets mee kan. Bedankt daarvoor Groetjes, Ilona

Bekijk alle beoordelingen van Peter en Deborah
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen