Klantervaringen

Leontien - 06 april 2021

Beoordeling: 8

Hoi Frank, een super fijn en bevestigend gesprek gehad met jou dank je wel. Je voelde de situatie en personen zuiver aan, het voelde geweldig goed. Liefs, Leontien

Bekijk alle beoordelingen van Frank
9.2

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 62 beoordelingen

Annelies - 06 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Ria, gisteren een heel lang en fijn gesprek met jou gehad, voel me weer een stuk zekerder, en heb het geloof teruggekregen dat alles goed gaat komen. Liefs, Annelies

Bekijk alle beoordelingen van Ria
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Albert - 06 april 2021

Beoordeling: 7

Hoi Victoria, je bent een hele lieve en aardige dame die betrouwbare informatie en waarnemingen doorgeeft en doet. Je bent een echte aanrader. Groet, Albert

Bekijk alle beoordelingen van Victoria
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Nance - 05 april 2021

Beoordeling: 7

Hallo Nathalie, heb vandaag een lang gesprek gehad met jou en wat zit jij er bovenop zeg, alles klopte gewoon. Je bent zeker een aanrader voor iedereen. Heel erg bedankt voor alles. Liefs, Nance

Bekijk alle beoordelingen van Nathalie
8.6

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 37 beoordelingen

Keetje - 05 april 2021

Beoordeling: 6

Lieve Bianca, je ziet heel goed hoe een situatie in elkaar zit en spreekt daar met liefde over. Je steekt ook een helpende hand uit als je daarom wordt gevraagd. Je bent een lieve, warme vrouw en een ontzettend goed medium Liefs, Keetje

Bekijk alle beoordelingen van Bianca
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen

Naida - 05 april 2021

Beoordeling: 6

Hoi Willemijn, na een gesprek met jou voel ik me altijd een stuk lichter, ik kan er nu met frisse energie weer tegenaan. Liefs, Naida

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
8.8

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 44 beoordelingen

Mara - 04 april 2021

Beoordeling: 7

Corné is een onwijs lieve en behulpzame man. Hij kijkt met je mee wat je wilt en helpt je echt om vooruit te komen, zeker een aanrader. Liefs, Mara

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

Wendy - 04 april 2021

Beoordeling: 8

Bedankt Bella voor de reading. Alles wat je beschreef klopte helemaal. Ik heb nu meer duidelijkheid over mijn situatie. Super bedankt voor de tips. Ik ga er gelijk mee aan de slag. Liefs, Wendy

Bekijk alle beoordelingen van Bella
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 39 beoordelingen

Tamara - 04 april 2021

Beoordeling: 7

Je bent duidelijk, warm, verhelderend, open, voelt het gesprek en dingen heel goed aan Quinty. Liefs, Tamara

Bekijk alle beoordelingen van Quinty
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Matilda - 03 april 2021

Beoordeling: 6

Hoi Rowana, wat hadden wij een leuk gesprek. Normaal heeft het bij mij wat tijd nodig om te landen maar ik zit vol energie. Positieve energie wel te verstaan. Ik ben erg benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren. Lieve groet, Matilda

Bekijk alle beoordelingen van Rowana
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 52 beoordelingen