Pepijn
ID: 473

Pepijn

Terug naar overzicht


Gaven

  • Medium
  • Foto reading
  • Tarot

Mijn naam is Pepijn, ik geef je graag vanuit mijn hart en intuïtie een puur en helder advies. Heb je een verbroken liefdesrelatie, een overspelige partner, of ben je je baan kwijt of zelfs je gezin? Deze gebeurtenissen zijn voor elke mens ingrijpend. Als ervaringsdeskundige bied ik je een luisterend oor en helpende hand aan. Tijdens een consult kun je aangeven waar je tegenaan loopt en dan kijk ik naar wat ik voor je kan betekenen. Als Paragnost ben ik Helderhorend en Helderwetend, zelfs Fotolezen behoort tot een van de mogelijkheden. Deze ervaringen heb ik in de loop der jaren aan de hand van mijn eigen ervaringen ontwikkeld.

En weet je, ieder mens is uniek. Daarbij komt ook nog dat het leven zoveel moois te bieden heeft. Je kent de uitspraak ‘The Sky is the limit’ vast wel! Je kunt mij dan ook gerichte en open vragen stellen over alles wat er momenteel speelt in je leven, ik ga dan alles op alles zetten om jouw vragen te beantwoorden. Twijfel daarom niet langer meer als jij met voor jou zeer belangrijke vragen zit, en breng mij snel eens een bezoek. Samen komen wij zeker tot een oplossing. Een Liefdevolle Groet, Pepijn

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Pepijn

Klantervaringen

Anton

Beoordeling : 10

Zeer gemotiveerd vriendelijke man , met een hoop kennis , geeft altijd zeer indrukwekkende antwoorden.

edy

Beoordeling : 9

kwam duidelijk bij me over geen zweverige verhalen maar duidelijke antwoorden.die begrijpelijk zijn voor iedereen

Jolanda

Beoordeling : 9

Hij is mijn favoriet,hij geeft steeds duidelijk antwoord

BiancaCamron

Beoordeling : 9

Ik heb met Pepijn een hele fijne consult gehad. Dit deed mij goed stelden duidelijke vragen die ik nodig had. Gaf ook precies aan waar ik mee zat en hoe ik daar verandering in kan brengen. Mijn gevoel bij hem was een hele fijne liefdevolle en oprecht persoon. Ik wil daarom Pepijn ook zeker aanraden.