Klantervaringen

Mathilda - 08 december 2017

Beoordeling: 10

Ik ben al een hele tijd verliefd op mijn buurman, wist niet wat ik hiermee moest! Heb contact gezocht met Kim die mij adviseerde te kijken of er signalen bij de buurman te zien waren of dat misschien wederzijds was. Heb haar advies gevolgd en wat denk je sinds afgelopen maand zijn wij een koppel. Kim ik dank je uit het diepst van mijn hart.

Bekijk alle beoordelingen van Kim
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 82 beoordelingen

Gilbert - 07 december 2017

Beoordeling: 10

Oprechte vriendelijke zuivere interesse en advies vanuit veel kennis en levenservaring gekregen van Gilbert

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Annelieke - 07 december 2017

Beoordeling: 10

Vriendelijk en oprecht zuivere interesse en levenswijs advies.

Bekijk alle beoordelingen van Gilbert
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Antoon - 05 december 2017

Beoordeling: 10

Ben benieuwd na lang aarzelen wat deze stap mij kan brengen.

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

Sterre - 05 december 2017

Beoordeling: 10

Ik zat zo vol met blokkades dat mijn leven op alleen nog maar uit negativiteit bestond! En daar was Louise. Het is haar gelukt om mij al van verschillende blokkades te verlossen. Heb nog een lange weg te gaan maar met haar hulp gaat het lukken. Dank je wel Louise..

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 106 beoordelingen

marja - 05 december 2017

Beoordeling: 10

hoe ziet mijn toekomst eruit volgend jaar ..had graag een goeie vriend gehad ..

Bekijk alle beoordelingen van Pascalle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 102 beoordelingen

Emilio - 03 december 2017

Beoordeling: 10

Vandaag een eerste kennismaking en door t snelle handelen van hem was mijn probleem binnen vijf minuten opgelost! Dank! Nu het volgende traject. Ik ga deze graag aan! Aanrader!

Bekijk alle beoordelingen van Scott
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 67 beoordelingen

Tamara - 01 december 2017

Beoordeling: 10

Hoi Soraya, heel erg bedankt voor de tijd die jij voor mij hebt genomen. Je bent eerlijk, direct en ik begreep jouw woorden onmiddellijk. Soraya jij bent echt wat een mens nodig heeft..

Bekijk alle beoordelingen van Soraya
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 61 beoordelingen

Antoinette - 29 november 2017

Beoordeling: 10

Mis mijn ex heel erg wij waren 6 jaar bij elkaar, maar de laatste tijd heel veel ruzie. Heb ook het idee dat hij vreemd is gegaan met een man maar hoop zo dat ik haar terug krijg kan haar niet loslaten. En bij dit proces helpt Willemijn mij, ben haar daarzo dankbaar voor.

Bekijk alle beoordelingen van Willemijn
8.7

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 54 beoordelingen

Marielle - 29 november 2017

Beoordeling: 10

Wij zijn al geruime tijd bijelkaar, en doordat wij regelmatig met Thymen en Svenja praten is onze relatie er gigantisch op vooruit gegaan na een periode van minder vertrouwen en dat kwam van beide kanten..

Bekijk alle beoordelingen van Thijmen en Svenja
9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen