Charissa
ID: 559

Charissa

Terug naar overzicht


Gaven

  • Heldervoelend
  • Lichtgidsen
  • Tarot

Hallo, ik ben Charissa, en ik krijg al van kinds af aan dingen door en ik heb contact met mijn Lichtwerkers en Engelen. Ik ben een Heldervoelend en Helderziend Medium/Paragnost en ik bezit over een zeer sterke ontwikkelde Intuïtie. Ik kan voor jou Pendelen, Lenormand, Engelen en Inzichtkaarten voor jou leggen. Indien jij dat zou willen kan ik voor jou je verleden- heden en toekomstkaarten leggen. Ik zie dan beelden van uit jouw verleden en krijg dingen door uit het heden en de nabije toekomst. De kaarten die ik gebruik zijn de Lenormand, Engelen- Engelen- en Inzichtkaarten, ik kan dan een uitgebreide kaartlegging doen, of een kaartlegging waarin ik inichten doorkrijg van mijn Engelen of Lichtwerkers.

Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en mijn luisterend oor vinden wij samen zeker een oplossing voor jouw problemen of vragen. Ik ben er voor jou en kan je helpen door naar jou te luisteren en je een handgreep te geven om een mooie Toekomst tegemoet te gaan. Ik hoop dat mijn profiel jou aanspreekt en jij snel eens contact met mij op zal nemen. Een Welgemeende Hartegroet, Charissa

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Charissa

Klantervaringen

Ljiljana

Beoordeling : 10

Beste Charissa, hartelijk dank voor het mooie bericht.Met vriendelijke groeten 🎂

Maja

Beoordeling : 10

Leg mij alles goed uit

Jessica

Beoordeling : 10

Goede antwoorden en mijn berichten en vragen worden zorgvuldig gelezen, in vergelijking met andere mediums op deze site. Hier had ik dus echt wat aan.