Marlo
ID: 555

Marlo

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Lichtgidsen
  • Tarot

Hallo allemaal het is nu ruim 20 jaar geleden dat ik werd gegrepen door de Spirituele wereld om mij heen, het maakte mij wakker en ik leerde mij schouwen, relativeren, onderscheiden, mezelf onder ogen te komen en anderen te begrijpen. Het gaf richting aan mijn leven en gaf antwoord op mijn levensvragen. Het Spirituele pad heeft mij veel Liefde en Geluk doen ervaren en ik heb daar in de loop van de tijd veel wijsheid door gekregen en geput. Nu deel ik die wijsheid met iedereen die dat maar wil want met mijn diverse gaven heb ik al behoorlijk wat mensen een luisterend oor en passend advies gegeven.

Ik heb trouwe Engelen en Lichtwerkers die als ik erom vraag mij altijd te hulp schieten op vele vlakken zeker als het om de Liefde of een Relatie gaat zij kennen geen enkele taboe dus iedere vraag die ik of eigenlijk jij hen voorlegt, zullen zij altijd naar waarheid beantwoorden. Specifieke onderwerpen uitdiepen zoals (rouwverwerking) kan natuurlijk ook maar daar vertel ik je graag meer over als je mijn pagina eens bezoekt, omdat dit een nogal beladen onderwerp is en vaak erg persoonlijk. Mocht jij interesse hebben in een consult of met een probleem of vraag zitten breng mij dan eens een bezoek, dan ga ik voor jou aan de slag. Met Liefde, Marlo

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Marlo

Klantervaringen

Merel

Beoordeling : 9

Fijn advies en aardig nuchter

Els

Beoordeling : 8

Marlo heeft mij goed geholpen met vraagstukken over mijn transformatie proces en de liefde die nu nog komen gaat. Hij houdt het kort maar krachtig, waar ik van houd.

Pieter

Beoordeling : 8

Ik had er een hard hoofd in, maar ik was blij verrast na mijn gesprek met Marlo. Erg aardige kerel.

ABC

Beoordeling : 9

Goed gesprek.