Feike
ID: 521

Feike

Terug naar overzicht


Gaven

  • Lichtgidsen
  • Paragnost
  • Relatie Coach

Hallo ik ben Feike ik ben geboren met paranormale gaven. Als kind al kreeg ik te maken met voorspellende dromen, geestverschijningen en ik voelde al heel sterk de aanwezigheid van Energie. In de Voorspellende dromen ben ik helderziend en Heldervoelend tot in het detail. Ik ben ervan overtuigd dat niets bij toeval gebeurt en dat overal een reden voor is. Ik heb al heel veel meegemaakt in mijn leven, en ik heb geleerd dat ik op mijn gaven kan vertrouwen. En sinds enkele jaren groeien de paranormale gaven zeer sterk. Liefde is het allerbelangrijkste van allemaal. Ik zal jou helpen te vertrouwen op je eigen innerlijke weten je intuïtie, mijn doel is daarom ook een beter leven voor jou te creëren met meer balans, zelfvertrouwen en optimisme.

Ik lees en voel jouw ziel. Ik kan jou inzichten en tools geven waarmee je verder kunt. Je kunt mij alles vragen op het gebied van de Liefde, Relaties, Familie, Vrienden zelfs met Rouwverwerking kan ik jou helpen om de verdrietige tijd achter jou te laten. Echt alle vragen zijn welkom en ik ga er dan alles aandoen om jou te helpen. Ik hoop jou snel eens te ontmoeten op mijn pagina. In Liefde & Kracht, Feike

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Feike

Klantervaringen

BiancaCamron

Beoordeling : 9

Feike is een super fijne, liefdevolle medium waar ik fijne gesprekken mee kan voeren. Ze voelt mij goed aan en haar inzichten, boodschappen en woorden zijn duidelijk en daar hou ik van. Ze is oprecht en een liefdevol persoon. Ik raad haar zeker aan.

Anoniem

Beoordeling : 10

Mijn eerste gesprek hier was met Feike en dat is goed bevallen.

F.

Beoordeling : 9

Moi gesprek gehad.