Wessel
ID: 489

Wessel

Terug naar overzicht


Gaven

  • Helderziend
  • Pendelen
  • Specialist in droomverklaringen

Ik ben Wessel en ik ben een Helderziende Medium/Paragnost. Ik ben in het bezit van een hoog ontwikkeld inlevingsvermogen en hiermee kan in de emoties van anderen goed inschatten. Mijn gaven en intuïtie gebruik ik om mijn medemensen te ondersteunen bij diverse issues. Ik zet mij graag in als Spiritueel coach omdat ik graag bezighoud met het heden. Alles wat ik binnenkrijg tijdens een gesprek met een cliënt deel ik uiteraard met hem of haar. Je kan mij zien als en instrument die een luisterend oor kan zijn voor jouw levensdillema's en kan ik jou adviseren bij bepaalde levensvraagstukken. Naast mij hoogevoeligheid maak ik ook graag gebruik van mijn Pendel en soms helpen de Lichtgidsen mij met hun nieuwe Inzichten waar ik om heb gevraagd. Tarotkaarten zijn er om de in de Toekomst te kijken, heb je daar een vraag over dan sta ik daarvoor ook klaar voor jou. Spreekt jou mijn korte samenvatting over mijzelf aan, dan hoop ik dat jij mij binnenkort een bezoek brengt met jouw eventuele vragen. Ik ga er zeker alles aan doen om die te beantwoorden. Een Warme Liefdevolle Groet, Wessel

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Wessel

Klantervaringen

Ine

Beoordeling : 10

Keigaaf! Ik ontvang jouw spontane berichtje met de mededeling dat ik verdriet heb om de Liefde die ik denk verloren te hebben. Puntgaaf geformuleerd en helaas voor mij, is dat inderdaad de werkelijkheid.

S

Beoordeling : 10

Dit is de eerste persoon waar ik echt een goed gevoel bij heb. Hij is eerlijk, direct en geen nonsens vragen. Gewoon duidelijke antwoorden en vragen zonder te rekken op een manier die vele hier helaas wel doen. Ik vind Wessel een topper en kom zeker bij hem terug!

Ljiljana

Beoordeling : 10

Beste Wessel, hartelijk dank voor uw eerlijke mening en advies,😊Wij horen elkaar..

Sandy

Beoordeling : 10

Heb een fijn gevoel aan ons gesprek ovegehouden,duidelijk,draait er niet om heen,verhelderend. Wessel zijn energie is heel fijn,ga hem zeker vaker spreken. Wessel bedankt voor je tips en zicht op zaken!

L.

Beoordeling : 10

Beste Wessel, hartelijk dank voor deze waarschuwing, ik zal voorzichtig zijn.

Patricia

Beoordeling : 10

Ik vond het een fijne reading.

Anonym

Beoordeling : 10

Beste Wessel, hartelijk dank voor je eerlijke verklaring en advies.Hartelijk dank voor de positieve energie die u mij stuurt.Hartelijke groeten

Ljiljana

Beoordeling : 10

Lieber Wessel, hartelijk dank voor het leuke nieuws, het is erg aardig van u voor uw directe en eerlijke uitspraken Vriendelijke groeten Ljiljana

Patricia

Beoordeling : 10

Het was een fijne reading.

Sandra de vos

Beoordeling : 10

Wessel is een topper ik ben erg blij met hem en met zijn steun.

Annike

Beoordeling : 10

Het grote verschil is ... hij hoort je ... en daarop het gepaste antwoord. Hij doet waarschijnlijk zijn werk heel graag en maakt het allemaal niet ingewikkeld; knap! in een relaxte swing. :)

Sandra de vos

Beoordeling : 10

Ik vind het erg fijn om met Wessel te praten het is een lieve man die goed naar je luisterd En het juiste advies geeft om me weer wat opweg te helpen.

Daisy

Beoordeling : 10

Wessel is een kei in het aanvoelen wat iemand nodig heeft. Dat heetft hij bij mij wel bewezen. De volgende keer kom ik zeker weer bij hem terug..

Jessica

Beoordeling : 9

Hij luistert goed.