Klantervaringen

Betsie - 08 november 2017

Beoordeling: 10

Lieve Dominique ik wilde jou nog even bedanken voor het fijne consult wat wij samen hebben gehad. Ik vond het zeer leerzaam en verhelderend. Kom graag nog eens bij je terug voor een vervolg..

Bekijk alle beoordelingen van Dominique
9.3

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 57 beoordelingen

Aerts Jeanninr - 06 november 2017

Beoordeling: 10

Ik zo een beetje in de knoop ik voel me zo moe moe voel me zo alleen en alleen ik heb 3 broers en 1 zus die zijn allen overleden kan je aan haar vragen hoe het is mee haar dank u

Bekijk alle beoordelingen van Elaine
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 74 beoordelingen

Anouk - 06 november 2017

Beoordeling: 10

Dank je wel ik wil vaker bij u terecht

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

Jean Paul - 31 oktober 2017

Beoordeling: 10

Ik komt overal moeilijk uit

Bekijk alle beoordelingen van Pascalle
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 93 beoordelingen

Rosalie - 28 oktober 2017

Beoordeling: 10

Duidelijk eerlijk en lief! Bedankt voor alles

Bekijk alle beoordelingen van Corné
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 56 beoordelingen

louise - 27 oktober 2017

Beoordeling: 10

help mij aub wat moet ik doen ik zit in de put ik heb heel veel pijn en verdriet

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen

D - 22 oktober 2017

Beoordeling: 10

Ik heb ervaringen met iemand die ook wel eens geholpen heb ,Maar op dit moment zit ik op slot in mij keel zit een witte dikke slijm wat niet weg wil .Daarom voel ik me ook niet lekker en ben ik verkouden ,ik hoop dat iemand weer beter kan krijgen zo dat ik meer energie krijg,en me lekkerder in me vel voel zitten.Ik heb ook wel doen genezen,en heb ook vast gezetten en het licht gezien,zelf heb ik een tweede leven ervaren en zit er nog niet door heen en put ik veel kracht in me zit.Ik kan auto''s op afstand houden van me voor ganger en .Ik heb ook wel een traan uit me ogen zien springen ,op een auto spiegel ,helaas merkte ik het niet.

Bekijk alle beoordelingen van Soraya
9.1

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 51 beoordelingen

Sven - 20 oktober 2017

Beoordeling: 10

Tristan stuurde zijn lichtgidsen voor mij weg en ik kreeg een hele mooie en ontroerend bericht terug. ALtijd al nieuwsgierig geweest. Het was zeker de moeite waard.

Bekijk alle beoordelingen van Tristan
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 43 beoordelingen

Malou - 19 oktober 2017

Beoordeling: 10

Heel bijzonder dat een koppel als medium werkt! Maar wat een koppel Harm & Wendela! Zij hebben mij samen door een behoorlijk roerige tijd heen geholpen. Ben ze daar ook eeuwig dankbaar voor..

Bekijk alle beoordelingen van Harm & Wendela
8.9

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 42 beoordelingen

Marleen kunkels - 14 oktober 2017

Beoordeling: 10

Komt er een leuke man op mijn pad . Wil ook weer eens verliefd zijn

Bekijk alle beoordelingen van Louise
9.4

Gemiddelde beoordeling

Op basis van 96 beoordelingen