Mia
ID: 563

Mia

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Helderziend
  • Foto reading

Ik ben Mia, ik ben geboren met alles wat ik kan. Daarnaast is het leven mijn grootste leerschool geweest. Zie mij maar als een ervaringsdeskundige die alles wel een keer heeft meegemaakt. Geen situatie is mij dan ook te gek, en geen uitdaging mij te groot. Naast dat ik Helderziend ben en het vermogen om in vorige levens te kijken, ben ik expert als het gaat om Liefde & Relatie. Naast mijn werk als Spiritueel Coach, geef ik ook advies als het gaat om Liefde & Relatie. Door de jaren een heb ik mijn manier eigen manier van werken ontwikkeld, hierin maak ik een unieke mix van Tarot, coaching en energetische kracht.

Ook kijk ik heel erg naar wat jij nodig hebt op dit moment. Is het een tarot legging? Loop je vast met jezelf? Of ben je op zoek naar diepere antwoorden of heb je inzichten nodig in een bepaalde situatie? Jij staat centraal bij mij, en we gaan heel erg in het moment kijken wat je nodig hebt, soms kan een goed gesprek ook voldoende zijn. Je kan mij echt alles vragen want gekke of rare vragen bestaan niet lief mens. Ik zal er i ieder geval alles aan doen om jou te helpen. Met een Liefdevolle Groet, Mia

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Mia

Klantervaringen

Sumi

Beoordeling : 10

Mia heeft mij nu al 2x geholpen met inzichten op bepaalde situaties. Erg tevreden over het contact!

Anita

Beoordeling : 9

Ik heb Mia een vraag gesteld over een man die ik net heb leren kennen. Ik was over een aantal zaken wat ongerust, maar zij heeft me weten gerust te stellen. Hij heeft in het begin van ons contact mij een aantal dingen verteld, waarvan je maar aanneemt dat die kloppen. Maar Mia heeft dit ook knap weten te benoemen daardoor kijk ik nu positief naar onze relatie. natuurlijk ben ik heel blij met haar antwoorden.

Nathalie

Beoordeling : 10

Heel correct.Je voelt je onmiddellijk op uw gemak .Ze heeft u terug hoop.

Anita

Beoordeling : 8

Ik ben heel tevreden over Mia. Ik had een vraag over een persoon en de situatie waarin we zitten en zij heeft me echt geholpen de antwoorden die zij gaf wist ik diep van binnen wel maar was er niet zeker over en zij wist mij gerust te stellen en dat geeft zoveel rust op dit moment.

Anoniem

Beoordeling : 10

Een ervaren medium

Anita

Beoordeling : 9

Ik had twijfels over een persoon waarvoor ik gevoelens heb, Mia heeft mij heel goed geholpen door in te voelen op de situatie en mij de informatie te geven waarvan ik gewoon voel dat het klopt.

mark

Beoordeling : 10

Eerlijk en duidelijk ;-) Bedankt!

Vincent

Beoordeling : 9

Eerlijk, oprecht, duidelijk en menselijk!