Mia
ID: 563

Mia

Terug naar overzicht


Gaven

  • Engelenreader
  • Helderziend
  • Foto reading

Ik ben Mia, ik ben geboren met alles wat ik kan. Daarnaast is het leven mijn grootste leerschool geweest. Zie mij maar als een ervaringsdeskundige die alles wel een keer heeft meegemaakt. Geen situatie is mij dan ook te gek, en geen uitdaging mij te groot. Naast dat ik Helderziend ben en het vermogen om in vorige levens te kijken, ben ik expert als het gaat om Liefde & Relatie. Naast mijn werk als Spiritueel Coach, geef ik ook advies als het gaat om Liefde & Relatie. Door de jaren een heb ik mijn manier eigen manier van werken ontwikkeld, hierin maak ik een unieke mix van Tarot, coaching en energetische kracht.

Ook kijk ik heel erg naar wat jij nodig hebt op dit moment. Is het een tarot legging? Loop je vast met jezelf? Of ben je op zoek naar diepere antwoorden of heb je inzichten nodig in een bepaalde situatie? Jij staat centraal bij mij, en we gaan heel erg in het moment kijken wat je nodig hebt, soms kan een goed gesprek ook voldoende zijn. Je kan mij echt alles vragen want gekke of rare vragen bestaan niet lief mens. Ik zal er i ieder geval alles aan doen om jou te helpen. Met een Liefdevolle Groet, Mia

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Mia

Klantervaringen

Justine

Beoordeling : 10

Professioneel en vriendelijk

Ljiljana

Beoordeling : 10

Bedankt lieve Mia, voor alles, een aantal dingen zijn mij nu duidelijk geworden.Bedankt voor je geweldige steun ♥️Met vriendelijke groet🌼

Michelle

Beoordeling : 10

Goed helemaal super en top

mark

Beoordeling : 10

Eerlijk en duidelijk ;-) Bedankt!

Nancy Foccart

Beoordeling : 10

1 woord, TOP! 👌👍 Een aangename lieve vrouw, met ervaring, heel doelgericht en professioneel. Ze is eerlijk, spelt je niets op de mouw om je te sussen. Maar zegt rechtuit hoe het erop staat. En telkens de nagel op de kop. Ze vraagt ook geen onbenullige zaken zodat je niet telkens moet antwoorden op zo een domme vragen als bv... wat je gaat eten ? 🤣 Dus deze dame is een echte aanrader. 10/10.

Lindsay

Beoordeling : 10

Liefdevol & warme vrouw ♥️🤗Die het hoog-nodige weet te vertellen & je vragen beantwoord om die reden geef ik haar 10 op 10.

Violetta sofia

Beoordeling : 9

Ze is een lieve vrouw begrijp mij ook al moet ik paar keer mijn verhaal herhalen deze vrouw geeft mij mooie antwoorden en mijn onderbuik gevoel heeft zij ook weg gehaald het komt af en toe met vlagen..ik raad een ieder spreek met deze vrouw Mia 🙏 Top vrouw

Anita

Beoordeling : 9

Ik heb Mia een vraag gesteld over een man die ik net heb leren kennen. Ik was over een aantal zaken wat ongerust, maar zij heeft me weten gerust te stellen. Hij heeft in het begin van ons contact mij een aantal dingen verteld, waarvan je maar aanneemt dat die kloppen. Maar Mia heeft dit ook knap weten te benoemen daardoor kijk ik nu positief naar onze relatie. natuurlijk ben ik heel blij met haar antwoorden.

Ljiljana

Beoordeling : 10

BEDANKT lieve Mia voor je eerlijke mening! Groetjes 👋

Lindsay

Beoordeling : 10

Hele warme liefdevolle vrouw. Jammer genoeg heb ik nóg géén antwoord voor een mooie feedback te geven aan haar. ❤️

Tania

Beoordeling : 7

Fijn contact altijd andwoorden waarop ik zelf geen andwoord op heb

Kim

Beoordeling : 10

Fijn gesprek

Mia

Beoordeling : 10

Heel fijn gesprek, veel dingen duidelijk geworden

Tim

Beoordeling : 10

Mia heeft mijn gedachten op een rij kunnen zetten. Ik had een naar gevoel over iets in mijn leven en deze is vrijwel helemaal vervlogen.

Sumi

Beoordeling : 10

Mia heeft mij nu al 2x geholpen met inzichten op bepaalde situaties. Erg tevreden over het contact!

Nathalie

Beoordeling : 10

Heel correct.Je voelt je onmiddellijk op uw gemak .Ze heeft u terug hoop.

Anita

Beoordeling : 8

Ik ben heel tevreden over Mia. Ik had een vraag over een persoon en de situatie waarin we zitten en zij heeft me echt geholpen de antwoorden die zij gaf wist ik diep van binnen wel maar was er niet zeker over en zij wist mij gerust te stellen en dat geeft zoveel rust op dit moment.

Anoniem

Beoordeling : 10

Een ervaren medium

Anita

Beoordeling : 9

Ik had twijfels over een persoon waarvoor ik gevoelens heb, Mia heeft mij heel goed geholpen door in te voelen op de situatie en mij de informatie te geven waarvan ik gewoon voel dat het klopt.

Vincent

Beoordeling : 9

Eerlijk, oprecht, duidelijk en menselijk!