Eline & Freek
ID: 545

Eline & Freek

Terug naar overzicht


Gaven

  • Heldervoelend
  • Helderziend

Hallo wij zijn Eline & Freek, en net begonnen met werken op dit mooie platvorm, beide komen wij uit een gezin waarin zowel aan onze moederszijde als vaderszijde veel spirituele gaven voorkwamen. Als kinderen wisten wij al heel snel dat er meer was tussen hemel en aarde en hadden wij toen al contact met energieën, spirits of zagen wij beelden die anderen niet zagen. Als kind weet je niet beter en dacht je dat iedereen alles zag en voelde, mensen zeiden altijd wat een wijsneus ben jij. Freek heeft nog enige tijd in de zorg gewerkt en merkte daar dat haar inlevingsvermogen sterk ontwikkeld was, en heel vaak als zij dan een cliënt aanraakte gingen er al energieën door haar heen die veel over die persoon vertelde en daar is zij steeds meer mee gaan doen.

Enkele jaren later kwamen wij elkaar tegen en nu zijn wij al een jaar of 10 een Mediumkoppel die al heel veel mensen hebben geholpen met hun vragen of problemen. Soms doen wij dat samen met onze trouwe Engelen en Lichtgidsen, of gebruiken wij voor meer duidelijkheid onze Tartotkaarten. Ook problemen op het gebied van Relaties of de Liefde zijn ons niet vreemd. Kom gerust eens langs want geen vraag is ons te gek, of geen probleem te moeilijk voor alles is een oplossing. Wij zijn er om jou te helpen. In Liefde & Licht, Eline & Freek

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Eline & Freek

Klantervaringen

Felicia

Beoordeling : 10

Ik ben een vaste klant van deze duo. Ze zijn serieus heel goed. Ze zijn aardig, luisterend, en duidelijk. Je merkt dat ze het niet voor het geld doen, het is hun vak!

Liliana

Beoordeling : 10

Hartelijk dank voor het leuke bericht, ik zal blij zijn als er verandering komt, waardoor ik uit deze stagnatie kan komen.Ik zal mijn best doen en ontspannen zijn.Hartelijke groeten

Y

Beoordeling : 9

Heel geruststellend, en ik voelde me heel er op me gemak om met hun te praten en ik kon in alles wel wat vinden

Helene

Beoordeling : 9

Eline en Freek zijn heel lief en hartelijk. Ze hebben mij gerustgesteld dat het allemaal wel goed komt. En het lijkt nu inderdaad ook allemaal goed te komen. Bedankt!