Martha
ID: 511

Martha

Terug naar overzicht


Gaven

  • Helderziend
  • Medium
  • Spiritueel Coach

Ik ben Martha en ik ben een Spirituele levenscoach en Kaartlezer daarnaast ben ik Helderziend en heb de gave van intuĆÆtie. Mijn missie is om je duidelijkheid te brengen o momenten van uitdaging en je te begeleiden met praktische tips. Ik ben een empatisch mens en voel de emoties en energie van anderen. Ik luister met mijn liefdevolle hart naar jou en krijg daarbij hulp van mijn Lichtwerkers en Engelen. Ook ben ik Kaartlezer en leg graag een kaartje voor jou zodat ik daarmee kort en snel een antwoord op jouw vraag(en) kan geven.

Op het gebied van Liefde & Relatie heb ik mij in de loop der jaren sterk ontwikkeld, ik kan jou leren grenzen te stellen en jezelf lief te hebben. Ook steun ik je op jouw pad naar waar geluk met Spirituele adviezen en praktische tips. Als Spiritueel Coach neem ik jou graag eens mee op reis om te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik hoop dat ik jouw interesse heb gewekt en dat je mij snel een keer een bezoek komt brengen. Met Liefde, Martha

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Martha

Klantervaringen

San

Beoordeling : 10

Dank u lieve Martha, ja het klopt wat je zei. Effekes een pauze inlassen....is niet simpel ons geval maar de liefde is er wel. šŸ’Æ Correcte en eerlijke antwoorden

F

Beoordeling : 10

Ik heb veel mensen gesproken op deze site, maar Martha is echt die liefste, beste, realistische persoon op deze site. Haar antwoorden kloppen ook echt met mijn situatie. Martha bedankt dat je me altijd helpt. :D

Anoniem

Beoordeling : 10

Ja, lieve Martha, ik ben heel blijšŸ˜ŠBedankt voor je liefdevolle advies!šŸŒ¼

D

Beoordeling : 9

Martha, Graag wil ik nog even terug komen op uw vraag naar mij. Het antwoord is 3... 3 personen. Binnenkort komt ik met wat meer credits en zou ik het gesprek graag willen voortzetten. Voor nu scherpe antwoorden! Bedankt.

Annike

Beoordeling : 10

Martha, u bent zo lief en zacht; me direct gerust gesteld; en duidelijk helder in uw vak. Direct klaar antwoord. Ik voel me echt geholpen bij u šŸ’Ÿ Bedankt!!!!

Greet

Beoordeling : 10

Deze vrouw zat er vanaf begin bovenop, en zei de dingen die echt klopten, heb veel hulp en ondersteuning gekregen van haar. Warm hart en mooie inzichten. Dankjewel Martha.

Vaya

Beoordeling : 9

Ik vond het wel even wennen om mijn verhaal tegen een 'vreemde' te doen, maar inmiddels voel ik me helemaal op mijn gemak bij Martha. En ik voel me ook wel beter nu.