Xavi
ID: 487

Xavi

Terug naar overzicht


Gaven

  • Astroloog
  • Helderwetend
  • Medium

Lieve jij, welkom op mijn profiel ik ben Xavi ik ben een hoog invoelend Lichtwerker (Medium). Ook werk ik als Relatie Coach en daarbij gebruik ik mijn Heldervoelende en Helderwetende gaven, soms in combinatie met de Pendel. Ik kan jou een kijkje geven in jouw nabije toekomst met behulp van de Lichtgidsen en samen nemen wij jou op jouw levenspad. Helaas kunnen wij niet jouw hele toekomst zien omdat deze nog niet vaststaat maar dat moet je ook niet willen want het leven moet ook een verrassing blijven al zijn die verrassingen niet altijd even leuk, maar zo zit ons leven nu eenmaal in elkaar.

Samen met mijn Gidsen, en de Pendel kijk ik graag met u mee en geef ik inzichten en antwoorden zoals ze er op dat moment voorliggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen worden gebaseerd vanuit een voorbestemming (het lot) zou je dat kunnen noemen. Wil je het niet eens uitproberen en je laten verrassen wat het lot jou gaat brengen? Ik en mijn gids(en) vinden het belangrijk dat er altijd gehandeld wordt vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en uit respect vanuit beide kanten. Ik hoop u snel eens te spreken. Tot snel en Warme & Spirituele Groeten, Xavi

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Xavi

Klantervaringen

Patricia

Beoordeling : 10

Dankjewel Xavi, dat ik dankzij jou eraan herinnerd werd om verder te kijken dan het negatieve.

Annabelle

Beoordeling : 2

Mijn ervaring was niet zo goed met Xavi. Hij vertelde me alles zo direct en als waar aannemend dat ik er open voor stond, en dan vertelde hij me iets over mijn partner dat me aan mijn relatie enorm deed twijfelen, dat ik dan later ontdekte dat dat niet waar was, want ik wou het zeker weten. Elke relatie is gebaseerd op vertrouwen en we komen hier met twijfels, en dat is dikwijls omdat er twijfels zijn in onszelf, en dat maakt dat de relatie dikwijls een groei voor ons allen mag zijn .. , en dat is positief.

Marja

Beoordeling : 8

Prima en gerustelende duidelijkheid

Patricia

Beoordeling : 10

Xavi, ik kan het niet in woorden uitdrukken wat jij voor mij betekent heb. En voor mijn doen zegt dat ontzettend veel! Ik heb respect voor al jou collega,s dat ik gesproken mocht hebben want die zijn ook goed bezig! Maar Xavi, jij bent toch echt mijn favoriete medium, dank je wel voor je nieuwe inzicht en wijsheid wegens jou prachtige gave!

Patricia

Beoordeling : 10

Je bent een hele goede steun geweest in mijn moeilijke situatie en dat waardeer ik enorm. Als ik hoger dan 10 kon geven dan had ik dat heel graag gedaan.

Patricia

Beoordeling : 10

Klaar punt uit, Xavi, jij komt het meest dichtbij zijnde van iedereen dat ik hier gesproken heb iedere keer weer! Ik heb zeer zeker respect voor iedereen waar ik het genoegen mee heb gehad om me te praten en inzicht over hoe nu verder en dat was ook echt super! Maar Xavi jij bent de beste voor mij! Ontzettend bedankt hiervoor!

Patricia

Beoordeling : 10

Ik vond het een fijne reading.

BiancaCamron

Beoordeling : 9

Xavi is een liefdevol en een fijne persoon om mee te communiceren Hij voelt mij goed aan en weet mij op de juiste manier te raken. Hij is oprecht en eerlijk. Zegt waar het op staat en draait er niet om heen. Ben erg blij om te 'm ogen leren kennen en is zeker een aanraderm

Jannes

Beoordeling : 9

Verrast over dit fijne en heldere gesprek. Hhij dacht goed met me mee en gaf me handvatten om de komende weken aan de slag te gaan.

Conny

Beoordeling : 10

Geweldig bericht Heeft me heel heel blij gemaakt Ik kan je niet genoeg bedanken !!

Helga

Beoordeling : 10

Heel goed.

Anoniem

Beoordeling : 10

Prettig gesprek gehad! Dank hiervoor! Hopelijk komt het uit allemaal!