Bibi
ID: 456

Bibi

Terug naar overzicht


Gaven

  • Heldervoelend
  • Lichtgidsen
  • Tarot

Gloednieuw op de site en ondanks het feit dat ik hier pas begonnen ben, heb ik het nu al erg naar mijn zin. Dat komt ook wel omdat ik leuke collega’s heb, dat scheelt natuurlijk enorm. Nu is het ook van belang dat ik bij jullie in de smaak zal vallen maar daar heb ik alle vertrouwen in. Als Gelukscoach kan ik je helpen om inzichten te krijgen in je leven, en geef je inzichten in de problemen waar je zelf niet meer uitkomt. Ik geef jou graag dat stukje positiviteit mee zodat je je leven zoveel mogelijk van de zonnige kant zal zien.

Ik werk ook met Spirituele kaarten, verschillende Orakelsystemen om antwoorden te krijgen op al jouw vragen. De adviezen die ik geef zijn altijd zorgvuldig, positief en realistisch. Ik ben dan ook intuïtief ingesteld en kan goed luisteren. Daarbij is het enorm belangrijk om altijd aandacht aan jouw verhaal te besteden. Ik hoop jou snel een keer op mijn pagina tegen te komen zodat ik jou kan en mag helpen met jouw vragen. Een Liefdevolle groet, Bibi

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Bibi

Klantervaringen

Andries

Beoordeling : 8

Mijn credits helaas weer op maar wil je bij deze graag bedanken voor de zeer heldere inzichten en hoop dat ze uitkomen natuurlijk.

Coby

Beoordeling : 10

Super in een woord

Andre

Beoordeling : 7

Eerlijk maar duidelijk. Inzichten bevestiging. Leuk

Vincent

Beoordeling : 9

Positief, duidelijk, eerlijk, goede inzichten, realistisch