Myrna
ID: 502

Myrna

Terug naar overzicht


Gaven

  • Astroloog
  • Energiegenezer
  • Zesde zintuig

Hoi ik ben Myrna, leuk dat je even op mijn profiel komt kijken. Ik ben Astroloog en daarnaast ben ik energiegenezer, geef ik advies in de Liefde & Relatie, werk ik met de Engelen en Lichtgidsen en ben ik gespecialiseerd in het leggen van de meest uiteenlopende Tarotkaart Kaartleggingen. Ik kan zien hoe karma van vorige levens invloed kunnen hebben op jouw leven, maar met Inzichten hierover kan ik vele dingen oplossen. Ook helpen de Engelen en Lichtgidsen mij als er moeilijke vragen komen over relatie of Liefde, Financiën, en werk. Zij helpen mij om het herkennen en doorbreken van oude patronen.

Zeker in deze tijd, nu we allemaal met angsten worden geconfronteerd is het belangrijk dat je met iemand kunt praten om je kracht terug te vinden. Ik wil jou graag helpen wanneer jij dreigt vast te lopen in het leven, spreek mij daarom gerust eens aan wij gaan dan samen en misschien voegen de Engelen zich ook wel bij ons gesprek en vinden de oplossing die jij nodig hebt. Aan mij zal het zeker niet liggen, en uiteindelijk komt alles goed. Met Liefde, Myrna

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Myrna

Klantervaringen

Patricia

Beoordeling : 10

Dankjewel voor je reading en advies.

Anoniem

Beoordeling : 9

We hebben een superfijne chat gehad. Nu kijken of ik dit in mijn echte leven kan voortzetten.....

paula

Beoordeling : 7

prima

Conny

Beoordeling : 10

Super dankjewel ♡♡

charlotte

Beoordeling : 7

Ik heb hier al veel geld aangehangen en heb gewoon één simpele vraag, zal ik Stijn nog zien. Ik ga er echt geen geld meer aanhangen. Sorry al te veel verdaan, t budget is op .

Vincent

Beoordeling : 9

Eerlijk oprecht duidelijk en prettig

Sabrina

Beoordeling : 10

Hele fijne ervaring! Aanrader en ze geeft zuivere inzichten. Ze gaf zelfs een detail, waar ik verrast over was en ik zelf niks over verteld had. Heel bijzonder en vertrouwen waard. Dankjewel voor je mooie Reading, kom ik mee verder. Ik kom zeker nogis terug.