ID: 36
Online
Isabel

Gaven

 • Specialist in droomverklaringen
 • Helderhorend
 • Zesde zintuig

Dromen zijn niet zomaar dromen. Deze hebben ten alle tijden een betekenis. Dit staat in verbinding met de astrologie: de oeroude wetenschap van de hemellichamen. Ik gebruik mijn zesde zintuig om hen waar te nemen en jou te vertellen wat jouw droom wil zeggen. Soms wil je weten wie die droom bij jou komt brengen of wat de boodschap ervan is. Dat kunnen wij samen gaan onderzoeken? Groetjes Isabel

Met welke vragen kun jij terecht bij mij?

Als jij graag wilt weten wat de boodschap is van jouw droom, of wie de boodschapper is, kan ik jou helpen. In de sterren van de nachthemel ligt het antwoord.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Isabel

Klantervaringen

 • Joris - 12 oktober 2019

  Beoordeling: 9

  Lieve Isabel, wat een topvrouw ben jij, alles wat je zei klopt en de voorspelling die jij deed is uitgekomen. Super. Groet, Joris

 • Fleur - 12 september 2019

  Beoordeling: 10

  Lieve Isabel, wat een lieve en zachte vrouw ben jij. Ik stelde een vraag aan jou en kreeg daar heel veel uitleg bij. Wauw.. Wat jij allemaal zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed zou komen nog dit jaar. En weet je het is goed gekomen. Ik weet haast niet hoe ik jou daarvoor moet bedanken Isabel. Liefs, Fleur

 • Maribelle - 19 mei 2019

  Beoordeling: 10

  Ik wil jou heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek Isabel. Ik kan hier echt wat mee ik wil jou echt bedanken vanuit het diepst van mijn hart. Door jou heb ik handvatten gekregen en moet ik meer naar mijn instinct luisteren. Met de allervriendelijkste groet, Maribelle

 • Ingrid - 12 april 2019

  Beoordeling: 10

  Hallo Isabel, hartelijk dank voor al je steun. Je bemoedigende woorden hebben mij uit een diep dal gehaald. En je voorspelling is ook uitgekomen, we zijn weer samen. Hartelijk dank Isabel..

 • Lies - 10 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Hoi Isabel, ik had nooit gedacht dat het uit zou komen. Zodra het zou uitkomen zou ik een berichtje achterlaten. Jij bent een topper en spreekt de waarheid draait er niet omheen, gewoon to the point zo als het hoort. Tot snel Isabel..

 • Marianne - 20 februari 2019

  Beoordeling: 9

  Lieve Isabel, het was heel bijzonder dat jij contact kon maken met mijn overleden dierbaren. Het heeft mij diep geraakt wat zij jou vertelden. Ik had geen enkele verwachting hoe dat zou gaan. Het voelde gewoon heel mooi en vertrouwd. Ik voel dat ik zelf ook wel e.e.a. kan afsluiten. Nogmaals dank en wie weet, tot snel...

 • Melissa - 08 februari 2019

  Beoordeling: 9

  Je had gelijk Isabel. Afgelopen vrijdag heb ik mijn ontslag gekregen en ondertussen is mijn relatie een grote soep. Je zag bij mijn vriend contact met een andere vrouw en inderdaad, zondag kon ik me niet bedwingen om zijn gsm te controleren. Je kan al raden wat ik daar gelezen heb... Je had mij gewaarschuwd en ik ben je dankbaar hiervoor. Warme knuffel Melissa

 • Monica - 30 januari 2019

  Beoordeling: 8

  I had a confrontation with a love angel. She helped me to calm me down. And the questions that I had I got answers from her what I already thought it was. Ty for that love angel..

 • Eric - 28 januari 2019

  Beoordeling: 7

  Vandaag heb ik Isabel gesproken. Was een mooi en verhelderend consult. Je hoeft eigenlijk niets te vertellen. Isabel voelt in op je energie en kan je meteen doorgeven wat zij voelt. Was een bijzonder mooi gesprek. Dank je wel Isabel..

 • Kimberley - 22 januari 2019

  Beoordeling: 6

  Lieve Isabel, het is uitgekomen wat je had voorspeld! Jij ziet de zaken precies zoals ze zijn en je bent integer en duidelijk. Ik raad meer mensen aan om met jou te spreken. De consulten zijn erg uitgebreid en zonder enige informatie te geven weet je wat er zich afspeelt. Ben helemaal onder de indruk van je! Tot snel weer..

 • Sonja - 22 december 2018

  Beoordeling: 9

  Wauw, bij het lezen van de schaduwzijde van mezelf. Het best maak ik dat dit de schaduwzijde, als de persoon die ik ben kan samenwerken, dat ik me bewust kan voorstellen, indien ik iets doe, wat zou ik dan doen, en dit indien nodig samenleg... dank jou voor de inspiratie die jij mij geeft, en aan vele anderen...

 • Marijke - 19 december 2018

  Beoordeling: 10

  Hi Isabel, ik weet echt niet wat en hoe je dat doet, maar ik voel me net of als ik herboren ben. Ik ben begonnen met wat ruimer en vanuit een ander perspectief naar mijn situatie te kijken, en jouw adviezen zijn goud waard. Dank je wel, Isabel..

 • Els - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Isabel, ik wilde jou bedanken voor jouw doeltreffende reading, jij bent echt heel spiritueel en helderziend. Je wist mijn verleden heel duidelijk in beeld te brengen en mag wel zeggen dat je het heel erg bij het juiste eind had. Jij hebt mij dingen verteld wat niemand kon weten en jij hebt mij heel erg geholpen Isabel..

 • Jesse - 06 december 2018

  Beoordeling: 10

  Isabel, bedankt voor je hulp bij mijn dromen, vooral tijdens onze laatste sessie heb je me geweldig goed geholpen, thanks!

 • Esther - 06 december 2018

  Beoordeling: 10

  Dank je Isabel! Je hebt me super geholpen, wat jij zegt is allemaal uitgekomen, je bent geweldig je hebt me weer op het juiste pad gezet en je hebt me echt goed geholpen met mijn relatie Voor mijn bedrijf heb jij me de juiste tips gegeven en nu loopt mijn bedrijf weer goed! Nogmaals bedankt, Isabel. Je helpt mij ook goed met gewone gesprekken en ik zal zeker nog vaker contact zoeken..

 • Lotje - 03 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ik heb een foto van mijn gezin naar Isabel gestuurd, en de vraag aan haar gesteld of wij bij elkaar blijven als gezin? Haar antwoord was dan moeten jullie wel in staat zijn elkaar weer te vertrouwen, dan ik dat nog mogelijk. Dat heeft mij laten nadenken, maar daar is het niet bij gebleven, er volgde nog veel meer goed advies. Daarvoor hartelijk dank Isabel..

 • Marjet - 11 juli 2018

  Beoordeling: 10

  Ik droomde over een jongen die ik in het verleden leuk vond en mee gedate heb. Echter is het niks geworden en daar heb ik nu spijt van en ik wist niet dat ik spijt had, Isabel bedankt voor je hulp.

 • Steffie - 07 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Wauw! Isabel heeft contact gemaakt mijn hondje die nu bijna 2 jaar geleden is overleden. Wat was dit prachtig, ik kom snel weer terug.

 • Annegie - 01 januari 2018

  Beoordeling: 10

  Heel erg bedankt voor al jouw goede raad wat betreft de baan die ik had aangnomen Isabel. Ik ben er echt goed op mijn plaats. Kom zeker nog eens bij jou terug als ik het ff niet meer weet. Nogmaals bedankt.

 • Nel - 30 december 2017

  Beoordeling: 10

  Vorig jaar rond deze tijd heb ik mijn hondje in moeten laten slapen wat erg veel pijn heeft gedaan. Heb aan Isabel gevraagd of zij contact kon leggen met dieren en dat is gelukt. Heb hem in gedachten weer gezien en hij heeft het goed aan de andere kant van de regenboog. Binnenkort nog een sessie met Isabel, kan bijna niet wachten..

 • Lies - 19 november 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb een foto van mijn gezin naar Isabel gestuurd, met daarbij de vraag blijven wij bijelkaar? Zij antwoordde daarop als jullie elkaar weer gaan vertrouwen, is er nog van alles moglijk! Dat heeft mij tot nadenken gezet. Maar daar is het niet bij gebleven, zij heeft mij nog veel meer goed advies gegeven. Dank jou daarvoor Isabel..

 • Ellen - 09 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Elke nacht kwam er een droom terug. En ik snapte maar niet waarom dat gebeurde en wat het betekende. Samen met Isabel ben ik bezig geweest hierover en ik snap het nu. Nu laat ik haar al mijn dromen verklaren. Zo fijn!

 • Simone - 26 september 2017

  Beoordeling: 10

  Dankjewel voor jouw tijd. Gelukkig vond je het ook nog leuk om mij te helpen. Je kan echt zien dat zij naast het helpen ook plezier er in heeft!

 • Jet - 22 mei 2017

  Beoordeling: 10

  Dankjewel, je heb me duidelijkheid gegeven !!

 • Ilana - 04 mei 2017

  Beoordeling: 10

  Wauw, ik had gedroomd over een jongen en ik blijk hem in mijn onderbewustzijn leuk te vinden. Als ik hem zie had ik een bepaald gevoel wat vlinders blijken te zijn. Gister was onze eerste date en het was in een woord geweldig![message]