ID: 25
Offline
Mieke en Jos

Gaven

 • Lichtgidsen
 • Engelenreader
 • Medium
 • Pendelen

Goede dag allemaal. Wij zijn Mieke en Jos en werken samen als medium. Wij zijn dan ook partners van elkaar en delen alles met elkaar. Soms heb je even hulp nodig in de relatie en niets maakt je zo sterk als samen naar een oplossing toe werken. Wie begrijpt de moeilijkheden van samen leven beter dan een ander stel dat samen leeft? Samen met jouw partner willen wij gaan kijken wat de gidsen jullie te brengen hebben. Maar ook samen kijken of wij tot een oplossing kunnen komen van jullie blokkades. Willen jullie niet door eén maar door twee hoogsensitieve mensen geholpen worden? Dan is dit jullie kans!

Met welke vragen kunnen jullie terecht bij ons?

Alle vragen over jullie relatie mogen jullie aan ons stellen. Wil één van jullie in het begin toch eerste een één-op-één? Dat kan natuurlijk. Geef dan even aan of je Mieke of Jos wil spreken.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Mieke en Jos

Klantervaringen

 • Sjonneke - 05 oktober 2019

  Beoordeling: 10

  Hallo Mieke en Jos, ik heb het gevoel dat jullie mij vleugels hebben gegeven, heerlijk om weer met jullie gesproken te hebben. Veel inzichten gekregen. Lieve groet, Sjonneke

 • Hieper - 18 september 2019

  Beoordeling: 10

  Hallo Mieke en Jos, er is maar één woord voor jullie "geweldig"! Alles wat jullie vertellen is zo herkenbaar, en ik doe er nog dagelijks mijn voordeel mee. Duizendmaal dank daarvoor. Groet, Bolleke

 • Anoniem - 06 augustus 2019

  Beoordeling: 10

  Mieke en Jos, geven duidelijke antwoorden bij het fotolezen. Typen snel en zijn eerlijk, ook als het niet zulk leuk nieuws is. Dank jullie wel. Kom zeker nog eens terug..

 • Bratt - 19 mei 2019

  Beoordeling: 10

  Fijn consult. Mieke en Jos, geven inzichten en hebben mij geholpen om met de situatie in de liefde om te gaan. Zij maakten mij snel duidelijk tegen welke blokkade ik en de man in kwestie tegen aan lopen. En gaven mij daarbij inzicht in hoe te handelen. Rustig stel die helder en duidelijk advies geven...

 • Samantha - 11 mei 2019

  Beoordeling: 9

  Hoi Mieke en Jos, ik wil jullie onwijs bedanken voor de geweldige mooie hulp om poes Angel terug te vinden. Dankzij jullie is zij weer thuis. Wij komen elkaar zeker weer tegen. Groetjes, Samntha

 • Fan - 19 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Hoi Mieke en Jos, wat zijn jullie kaartleggingen toch altijd goed, ik ken er weinig die zo gedetailleerd zijn als jij. Fijn dat je mij geruststelde. Andere voorspellingen zijn uitgekomen dus ik geloof jullie helemaal. Heel veel liefs van Fan..

 • Georgette - 20 februari 2019

  Beoordeling: 9

  Wat ben ik blij met jullie reading voor mijn onderneming Mieke en Jos. Het bevestigde waar ik al een tijdje mee rond liep en daarbij de nodige inzichten die ik goed kan gebruiken. Jullie geven dan net even dat zetje waar je wat mee kunt. Top. Liefs, Georgette

 • Monique - 28 januari 2019

  Beoordeling: 8

  Lieve Mieke en Jos, op de valreep van 2017 probeer ik nogmaals een bericht voor jullie te schrijven, wat eerder niet lukte. In Mei van dit jaar mocht ik een prachtige reading van jullie ontvangen.... wat een bijzonder moment! We hebben samen gehuild en gelachen, dank je wel!! Ook woon ik ver bij jullie vandaan, ik kom zeker nog eens terug bij jullie..

 • Jannie - 19 december 2018

  Beoordeling: 10

  Lieve Mieke en Jos, dank jullie wel voor ons gesprek weer. Een aantal maanden geleden zaten jullie met alles juist en nu weer. Jullie zien precies wat er bij hem speelt en ik en heel erg blij met ons gesprek. Duidelijk en ook erg in detail. Ik ga jullie zeker weer opzoeken als hij weg is..

 • Petra - 16 december 2018

  Beoordeling: 10

  Dank jullie wel Mieke en Jos voor de duidelijke reading. Jullie hadden het helemaal goed en ik ga hier zeker actie op ondernemen. Ga zeker binnenkort weer even contact met jullie opnemen. Hartstikke bedankt..

 • Dorinde - 11 december 2018

  Beoordeling: 10

  Geweldig Mieke en Jos, jullie hadden weer helemaal gelijk. Eén berichtje, mij nu rustig houden zoals jullie zeggen en uit mijn emotionele afhankelijkheid naar hem blijven. Heb erg veel aan jullie tips en adviezen Mieke en Jos, bedankt...

 • Joanne - 08 december 2018

  Beoordeling: 10

  Mieke en Jos, bedankt voor jullie advies. Jullie zeiden het mij al laten we rustig aan doen op alle gebieden. Ik was koppig en nu is hij afgeknapt. Ik neem nu afstand en hoop met Gods wil, dat er toenadering van zijn kant komt. Zodat wij nu de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen...

 • Anna - 03 december 2018

  Beoordeling: 10

  Al mijn hele leven heb ik willen weten wat mijn spirituele weg is. En ik heb daarom contact met Mieke en Jos gezocht. En samen met hen ben ik die nu aan het bewandelen..

 • Koppel87 - 03 juni 2018

  Beoordeling: 10

  Wij zijn al een poos samen en doordat we regelmatig met Mieke en Jos praten is onze relatie er gigantisch op vooruit gegaan na een periode van minder vertrouwen van beide kanten.

 • Eva - 25 maart 2018

  Beoordeling: 10

  Ik wou graag dat 2 mensen mijn verhaal aanhoorden en dan zit je bij deze 2 goed! Bedankt voor de hulp.

 • Tim en Willeke - 20 december 2017

  Beoordeling: 10

  Wij wilden samen een visie op ons leven. En die hebben Mieke en Jos ons gegeven! Goed bezig. Wij komen heel snel terug!

 • Sieb en Linda - 15 november 2017

  Beoordeling: 10

  Al langere tijd zaten wij met elkaar in de maag. Wel of niet doorgaan. Door het gesprek met Mieke en Jos hebben wij een beter zicht. En blijven nu dankzij hen bij elkaar. Dank jullie wel.

 • Anna - 08 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Mijn hele leven heb ik al willen weten wat mijn spirituele weg is. En heb daar om contact met Mieke en Jos gezocht. En samen met hen ben ik die nu aan het bewandelen..

 • OnzekerMeisje - 11 september 2017

  Beoordeling: 10

  Ik heb haar gevraagd of ze voor mij wou pendelen op een paar vragen. Want ik ben heel onzeker. Nu durf ik weer wat anders te gaan kijken. Dankjewel hiervoor.

 • Kitty - 19 mei 2017

  Beoordeling: 10

  Ik ben al jaren heel ongelukkig op liefdesgebied en hier ben ik klaar mee, door met Mieke gepraat te hebben weet ik dat er binnenkort de perfecte man tegenkom ![message]