ID: 18
Online
Freya

Gaven

 • Specialist in droomverklaringen
 • Astroloog
 • Genezer/Healer

Vaak denken wij dat een droom niet te verklaren is. Maar elke droom heeft een betekenis. Heb jij een droom die heel duidelijk is, die jou bijbleef, of die telkens terugkeert?? En wil jij graag weten wat daar de betekenis van is? Kom dan gerust even bij mij in de chat. Mocht het een droom zijn die niet goed voor jou is zullen wij samen kijken of er een healing plaats kan vinden. Natuurlijk doe ik alles in overleg met jou. Sta jij hiervoor open? Dan hoor ik graag meer van jou!

Met welke vragen kun jij bij mij terecht?

Alle vragen die betrekking hebben tot dromen in de nacht of dagdromen mogen bij mij gesteld worden. Samen met jou ga ik dan uitzoeken wat ze betekenen. Verder heb ik me door de jaren heen bezig gehouden met astrologie. De sterren zijn eeuwenoude stenen en wij zijn stof in hun grote plan. Mocht je vragen hebben over de sterren en wat hun betekenis is voor jou, of over jouw sterrenbeeld, dan kun je ook bij mij terecht.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Freya

Klantervaringen

 • Willemijn - 12 oktober 2019

  Beoordeling: 10

  Hallo Freya, zo blij met jou, het was fijn weer even contact met mijn vader te hebben gehad. Hartstikke bedankt daarvoor. Liefs, Willemijn

 • Brook - 13 september 2019

  Beoordeling: 10

  Wat ben ik blij dat ik jou vandaag heb gesproken Freya. Ik had een heel slecht weekend en voelde me daar enorm verdrietig over. Maar jij zag dat het beter zou worden in de toekomst voor mij. Ik voelde mezelf ook een weer een stuk beter na dit gesprek. Heel erg bedankt..

 • Marieke - 23 juni 2019

  Beoordeling: 10

  Lieve Freya, mij zien, mij horen, mij helpen om me los te maken van datgene wat mij niet meer diende in mijn leven, is het beste geschenk dat je me hebt gegeven het afgelopen jaar. En heel eerlijk is het het beste geschenk dat ik ooit heb mogen ontvangen. I allign with you..

 • Nathalie - 23 mei 2019

  Beoordeling: 10

  Freya, ik had het zeer moeilijk en jij hebt me echt geholpen. Ongelofelijk hoeveel je wist te vertellen en aanvoelde. Je bent echt goed. Heel oprecht ook. Bedankt..

 • Jan - 11 mei 2019

  Beoordeling: 10

  Hallo Freya, jij bent een bijzonder zuiver medium en ik waardeer jou en jouw gids enorm. Ik wil jou ook bedanken voor de hulp en de behandeling van onze Nick, hij is nu erg rustig en kan eindelijk weer genieten van zichzelf. Helemaal top. Groet, Jan

 • Marlies - 10 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Gevraagd of ik binnenkort een baan krijg. Uitgebreid consult gehad. Is al uitgekomen. Hele verhaal, detail, klopte als een bus. Er blij mee. Fijne rustige vrouw met gevoel voor humor. Dank je wel Freya..

 • Annelies - 26 januari 2019

  Beoordeling: 7

  Wow wat een fijn gesprek heb ik met je gehad, je wist, zag en voelde alles perfect aan zonder dat ik je iets moest vertellen ook snap ik nu waar het fout ging in mijn leven en ga ik daar aan werken, bedankt Freya want zonder deze inzichten van jou was ik nog jaren zo doorgegaan..

 • Roos - 21 december 2018

  Beoordeling: 8

  Bedankt Freya, voor jouw oprechte advies, wij houden contact. Lieve mensen ervaar Freya en jullie zullen versteld staan van haar gave, haar inzicht en voorspellingen zijn indrukwekkend en komen ver op haar woorden uit...

 • Fietje - 19 december 2018

  Beoordeling: 10

  Freya, dank je wel voor het duidelijke gesprek. Jij hebt weer rust teruggebracht in mijn leven. Door jou zie alles weer helder. Bedankt voor jouw praktische adviezen en de handvatten die je mij hebt aangereikt!!

 • Benno - 12 december 2018

  Beoordeling: 10

  Na een periode van slecht slapen en naar dromen contact gezocht met Medium Freya, een zeer goede keuze, ze is erg begripvol en snapt het probleem en kan haar gave goed uitleggen.

 • Elsje, - 08 december 2018

  Beoordeling: 10

  Ben blij jou gesproken te hebben Freya. Je had natuurlijk weer helemaal gelijk al kon ik het eerst niet geloven. Ik waardeer je eerlijkheid enorm. Daar heb ik uiteindelijk het meeste aan en kom ik wel het verste mee en ik voel in mijn hart dat het klopt wat je zegt Freya. De puzzelstukjes vallen steeds meer op hun plek. Je bent een toppertje!!

 • Muriël - 06 december 2018

  Beoordeling: 10

  Zojuist gesproken met Freya. Ongelooflijk hoe correct zij de situatie beschrijft, zonder dat ik er elf iets over gezegd heb. Hopelijk komen de mooie voorspellingen uit. Wij spreken elkaar zeker nog een keer Freya..

 • Bianca - 04 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Hoi hoi, ik heb jou zojuist gesproken. En wil je even zeggen dankjewel. Tot vanavond!

 • Laila - 30 april 2017

  Beoordeling: 10

  Ik had laatst een droom over mijn moeder waarmee ik geen contact meer mee had erin samen met mijn dochtertje, zij zei dat ze een bijna identieke droom had en heb vervolgens contact opgenomen met Emily en heb daarna contact opgenomen met mijn moeder en zij had dezelfde droom gehad, nu gaan we na een aantal emotionele weken een mooie periode tegemoet met mijn moeder weer in mijn leven.

 • Laura - 09 januari 2017

  Beoordeling: 10

  Na lang overwegen en maar 2 uur slaap per nacht besloten Freya te contacten, ze is heel fijn in de omgang en weet haar punt heel duidelijk over te brengen, iets wat ik kan waarderen.[message]