ID: 14
Online
Ezra

Gaven

 • Paragnost
 • Spiritueel Coach
 • Heldervoelend

Sta jij voor een moeilijke keuze of heb jij wat zekerheid nodig? Wil je meer weten over hoe je je lot kunt beïnvloeden? Heb je meer duidelijkheid nodig over een situatie of verlang je naar liefde? Dan kan ik jou helpen.

Met welke vraag kun je bij mij terecht?

Het gaat niet alleen om de vragen die jij aan mij kan stellen. Daar heb je vaak het antwoord al op. Ik zal jou vragen stellen die je helpen de zoektocht al in jezelf te beginnen. Als jij de eerste stap hebt gezet kan ik voor jou in de toekomst kijken, raad geven en eventueel met jou mee denken. Denk jij dat ik jou kan helpen? Stuur mij dan gerust een berichtje.

Gratis Registreren

Registreer nu gratis om in contact te komen met Ezra

Klantervaringen

 • Nollie - 29 september 2019

  Beoordeling: 10

  Hoi Ezra, het stel mij gerust om af en toe contact te hebben met mijn overleden familieleden, ik ben jou daar bijzonder dankbaar voor. Liefs, Nollie

 • David - 12 april 2019

  Beoordeling: 10

  Bedankt Ezra voor onze fijne gesprekken die we altijd hebben en je helpt me ook zo goed ermee ik ben er zo dankbaar voor. Er zijn al veel voorspellingen van jou uitgekomen. Dank je wel, David..

 • Marga - 31 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Beste Ezra, wij zijn super opgelucht mede door jouw hulp en inzichten en raad, in het begin liep het wat stroef omdat mijn partner schrik had voor dingen die jij zou zien, wat toch gebeurde en wat heel goed is geweest en ook voor mij. Wij liepen vast ook met de kinderen met alles. 10 jaar huwelijk gooi je niet zomaar weg en dankzij jou hulp zijn we weer een liefdevol gezin. Je bent een schat, en het beste wat ons is overkomen Ezra. Ontzettend bedankt...

 • Anoniem - 29 maart 2019

  Beoordeling: 10

  Blij dat jij er bent wanneer het nodig is Ezra! Het liefst spreek ik je dagelijks, omdat je zo goed, zuiver, eerlijk, kort en duidelijk bent!!! Je zet het zoals het is leuk of niet leuk! Bedankt lieve Ezra, jij bent echte een toppertje..

 • Claudia - 10 maart 2019

  Beoordeling: 9

  Lieve Ezra, vanavond even met je gesproken, maar wat weet jij iemand gerust te stellen wowww. Zonder veel te zeggen wist je precies wat er speelde. Dank je wel voor je lieve geruststellende woorden. Nu afwachten tot voorjaar/zomer, maar ik heb er dankzij jou weer vertrouwen in. Dikke knuffel, Claudia xxx.

 • Mieke - 28 november 2018

  Beoordeling: 10

  Door met Ezra naar mijn nogal heftige verleden te gaan ben ik in het heden terecht gekomen, nog steeds begeleid Ezra mij en kan ik mijn verleden langzaam een plek gaan geven.

 • Maaike - 06 augustus 2018

  Beoordeling: 10

  Ik ben heel onzeker en heb daarom contact gezocht met Ezra omdat hij meer zekerheid kan geven. Dit heeft hij wel degelijk gedaan, ik ben erg onzeker en hij heeft me met aan aantal moeilijke keuzes geholpen waar ik erg onzeker over was, Ezra nogmaals bedankt !

 • Danny - 20 maart 2018

  Beoordeling: 10

  Ezra kan ik in een zin beschrijven: wat een toffe gast!

 • Eline - 05 oktober 2017

  Beoordeling: 10

  Door eerst naar mijn verleden te gaan met Ezra ben ik naar het heden toegegaan. nu begeleid Ezra mij de hele tijd nog en kan ik vooruit!

 • Mieke - 16 april 2017

  Beoordeling: 10

  Door met Ezra naar mijn nogal heftige verleden te gaan ben ik in het heden terecht gekomen. Nog steeds begeleid Ezra mij en kan ik mijn verleden langzaam een plek gaan geven.

 • Sven - 22 januari 2017

  Beoordeling: 10

  Ik ben niet zo van het geloof in waarzeggers en verwanten maar Ezra heeft het tegendeel bewezen. Wauw![message]